REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitės pradžia ne visiems Zodiakams bus rožėmis klota. Vienus vaikysis intrigos ir pikti kėslai, kitiems gi pirmadienis – įsimylėjimo metas.

Savaitės pradžia ne visiems Zodiakams bus rožėmis klota. Vienus vaikysis intrigos ir pikti kėslai, kitiems gi pirmadienis – įsimylėjimo metas.

REKLAMA

Avinas

Apgaulingas metas: iš pirmo žvilgsnio gali viskas pasirodyti gerai, tačiau lemtingą akimirką, kai bus vėlu sustoti, ką nors pakeisti, pavyduoliai gali netikėtai koją pakišti arba gali išryškėti naujos nepalankios aplinkybės. Bus svarbu pasirūpinti tolesne savo interesų apsauga.

Tauras

Kas blogai, suprasite ne iš karto. Tačiau geranoriški draugai (artimieji, kolegos, vadovai) suskubs bakstelėti į jūsų klaidas, trūkumus. Neskubėkite apsispręsti, net jei gausite itin gundantį pasiūlymą. Dažniau prisiminkite praeities (nebūtinai savo) pamokas.

Dvyniai

Pasiruoškite greitai persiorientuoti, kai tvarkysite reikalus, tad iš anksto apgalvokite, ką darytumėte, jei kas nors keistųsi, neišeitų? Gali nepateisinti lūkesčių tiek įtakingas asmuo, tiek geras draugas. Kuo savarankiškiau šios dienos reikalus tvarkysite, tuo mažiau netikėtumų sulauksite.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Galite jaustis pavargę, net išsekę nuo įtampos, rūpesčių. Bus sunkiau susikaupti, greitai ir tinkamai atlikti užduotis. Nepatartina tvarkyti svarbių, ypač piniginių, reikalų: dėl neapdairumo, per didelio patiklumo galite patirti nuostolių. Saugokite savo ramybę, sveikatą ir turtą.

REKLAMA

Liūtas

Būkite apdairūs, ką šnekate ir ką žadate: galite aiškiai pervertinti savo sugebėjimus, žinias ir suklysti svarbiuose dalykuose. Aplinkiniams kris į akis jūsų klaidos, trūkumai, net menkiausias netikslumas sulauks kritikos. Tikrai atsiras norinčiųjų prisiminti (ir priminti) jūsų senas klaidas.

Mergelė

Iš jūsų bus nemažai pareikalauta. Tiek vadovai, tiek artimieji jums kels nemažus reikalavimus, nebūtinai teisingus: jūsų atžvilgiu lazda gali būti perlenkta. Nesiimkite didelio darbų kiekio, vargu ar tinkamai pavyks viską atlikti, o šiandien bus itin svarbu kokybė.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Nors skubių reikalų nereikėtų atidėti rytdienai, šiandien skubėti nederėtų: kitaip kalbant, skubėti reikėtų lėtai. Būkite atidesni dirbdami su dokumentais, pasirašydami svarbų dokumentą, skaičiuodami pinigus.

Skorpionas

Dalykinėje veikloje nieko rimta nesiimkite: patirsite įvairių nesklandumų, susidursite su kvailomis kliūtimis, o gauti rezultatai jūsų netenkins. Būkite atidesni savo vaikų sveikatai, elgesiui, daugiau dėmesio atkeipkite į jų sąžiningumą.

Šaulys

Tinkamas laikas užsiimti vaikų problemomis, tvarkyti šeimos reikalus. Būkite apdairesni su dokumentais, vairuodami savo transporto priemonę ar eidami gatve. Beje, tai įsimylėjimo metas, kai apimti įkvėpimo galite labai daug pažadėti jums patinkančiam žmogui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Priimant svarbų sprendimą gali pritrūkti atidumo, apdairumo, teisingos, kompetentingos informacijos. Būkite atidesni išgirstoms pastaboms, įspėjimams: tai gali padėti užbėgti už akių naujoms problemoms.

Vandenis

Neblogas metas juridiniams reikalams tvarkyti, tiesa, turite būti apdairesni ką nors pasirašydami, skaičiuodami pinigus. Būkite pakantesni antrosios pusės kritikai: šiuo metu jūsų trūkumai kris į akis labiau nei privalumai.

Žuvys

Aplinkiniai bus linkę teisti griežčiau. Kad jumis kiti nenusiviltų, o ir patys nepatirtumėte streso, atidėkite rytdienai savo rūpesčius, svarbių reikalų tvarkymą. Šiandien imkitės tik privalomų darbų ir stenkitės juos atlikti kuo geriau. Nesuvaržykite savęs jokiais pažadais.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų