REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Kevinas Durantas nekaltina Oklando „Warriors“ komandos dėl Achilo sausgyslės traumos, kurią jis patyrė NBA finale bei turės praleisti visą artėjantį sezoną.

„Tikrai ne. Kaip galima kaltinti „Warriors“ komandą? Girdėjau kitus kalbančius, kad „Warriors“ spaudė mane grįžti į aikštę. Jie per reabilitaciją man nepasakė nei žodžio. Kiekvieną dieną dirbom tik aš ir mano treneris.

Kai tik prasidėjo finalas, aš galvojau apie penktąsias rungtynes. Taip nutiko. Toks krepšinis. Visko būna. Niekas už tai nėra atsakingas“, – sakė K. Durantas.

31-ąjį gimtadienį rugsėjo mėnesį švęsiantis puolėjas vasarą paliko „Warriors“ klubą ir persikėlė žaisti į Bruklino „Nets“ komandą, su kuria pasirašė ketverių metų 164 mln. dolerių kontraktą.

K. Durantas pašiepė „Raptors“ sirgalius, kurie plojo jam patyrus traumą: „Tai turbūt buvo paskutinis kartas, kai jie buvo finale“.

Krepšininkas prieš patirdamas traumą buvo vienintelis žaidėjas NBA istorijoje, kuris atkrintamosiose rinkdavo bent 30 taškų, o krepšį atakuodavo 50-40-90 procentų taiklumu. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų