REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Jade Smith ir jos mergina su vaikinu (nuotr. facebook.com)

Sakoma, kad kur yra du – trečias nereikalingas. Tačiau viena mergina yra įsitikinus, kad draugauti su dviem žmonėmis yra tikra palaima.

4

Sakoma, kad kur yra du – trečias nereikalingas. Tačiau viena mergina yra įsitikinus, kad draugauti su dviem žmonėmis yra tikra palaima.

REKLAMA

Portalui thesunco.uk. Jade Smith papasakojo savo beprotišką meilės istoriją.

Mergina pasakoja, kad šiuo metu draugauja su vaikinu – Matthew Fowler. Ne gana to, ji taip pat draugauja ir su mergina – Lauren Thomas. Merginai ne tik, kad neužtenka turėti tik vieną antrą pusę, tačiau ji ir gyvena kartu su jais.

Neužteko vieno

Ji atvirai pasakoja, kad šie santykiai labai jai patinka, jie kartu dalijasi ir lova.

Apie išsiplieskusią meilės istoriją ji atvirai pasakoja, kad viskas nutiko netikėtai. Jade, kaip ir dauguma vienišų žmonių naudojosi „Tinder“ programėle, kurioje susipažino su savo būsimu vaikinu Matthew. Laikui bėgant ji sugalvojo, kad nori permiegoti su mergina ir vaikinu vienu metu.

Internete ji susirado merginą, kuri sutiko permiegoti su Jade bei Matthew. Šis lytinis gyvenimas taip patiko Jadei, kad jie net apsigyveno trise. Sunku suvokti, juk dauguma žmonių vengia meilės trikampių, o šie bando palaikyti stiprius bei romantinius jausmus.

REKLAMA
REKLAMA

Praeivių žvilgsnių – neišvengsi

Jade pasakoja, jog jų meilės romanas yra geriausias dalykas, koks tik galėjo jai nutikti. Ji šiuo metu yra be proto laiminga ir džiaugiasi, kad gali mėgautis tiek vyriška, tiek moteriška kompanija. Dabar jų santykiai išaugo į rimtą draugystę, jie ne tik miega kartu, bet ir rodosi viešumoje. Trise eina apsipirkinėti, į kiną, restoranus.

REKLAMA

Viešai demonstruoja aistrą, bučiuojasi. Vaikščiodami po prekybos centrą jie eina susikabinę rankomis. Tokia netradicinė pora susilaukia ir kandžių replikų viešojoje erdvėje bei piktų žvilgsnių. Ji pasakoja, kad dauguma senesnio amžiaus žmonių į juos piktai žiūri bei bado pirštais.

„Kai laikomės už rankų ar bučiuojamės, žmonės į mus spokso, atrodo, kad jie yra sumišę“, – sako Jade.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų