REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Naujosios projekto „Namas“ dalyvės  (nuotr. Juozo Skaros)

Šešios moterys, šeši nauji likimai. Gyvenimas joms užtrenkė duris į laimę, ieškodamos išeities, jos padarė daugybę klaidų. Projektas „Namas“ atveria duris, kad pakeistų dalyvių gyvenimus ir įrodytų, jog nauja pradžia yra čia. „Gyventi mes galime kiekviena ir gyventi visiškai kitaip nei gyvenome iki šiol“, – įsitikinusi projekto vedėja Gerda Žemaitė.

27

Šešios moterys, šeši nauji likimai. Gyvenimas joms užtrenkė duris į laimę, ieškodamos išeities, jos padarė daugybę klaidų. Projektas „Namas“ atveria duris, kad pakeistų dalyvių gyvenimus ir įrodytų, jog nauja pradžia yra čia. „Gyventi mes galime kiekviena ir gyventi visiškai kitaip nei gyvenome iki šiol“, – įsitikinusi projekto vedėja Gerda Žemaitė.

REKLAMA

Jau antrąjį sezoną TV3 televizijoje projektą „Namas“ vesianti Gerda Žemaitė atvirauja, kad ji taip pat visus sunkumus išgyvena su projekto dalyvėmis, o kartais net nejausdama to – ypač įsijaučia į jų istorijas.

„Meluočiau, sakydama, kad šį sezoną nebus daug ašarų. Jų bus dar daugiau nei praėjusį sezoną, bus labai daug atvirumo, skaudžių gyvenimo istorijų, kurias aš, būdama vedėja, išgyvenau pati kartu su jomis. Bus intrigų, pykčių, kas yra, manau, natūralu, ilgai gyvenant visoms vienoje aplinkoje, tačiau ašarų bus daugiausia“, – intriguoja projekto vedėja.

REKLAMA
REKLAMA

Šis projektas – ne tik kelių dienų nuotykis projekto dalyvėms. Čia moterys susiburia ne tik dėl savo problemų ir sunkumų, jos siekia vieną kitą palaikyti, užjausti, parodyti teisingesnį kelią, o kai reikia – padėti išsiverkti ant peties.

REKLAMA

Pati G. Žemaitė patikina, kad šis projektas pakeitė ne vienos moters gyvenimą.

„Be abejo, kiekviena buvusi sezono dalyvė yra jau kažkiek pasikeitusi, bet mes turime stiprių, nuostabių pavyzdžių, kai moterys kardinaliai pakeitė savo gyvenimą. Ir šį sezoną dalyvės susitiks su viena iš moterų, kuri atrado kitą gyvenimo kelią. Manau, kad jeigu nori, įmanoma yra viskas, tikrai tuo tikiu“, – šypteli G. Žemaitė.

Šį rudenį TV3 televizijoje startuos jau antrasis projekto „Namas“ sezonas. Susipažinkite su jo dalyvėmis:

25-erių Jurgita iš Vilniaus

Pati Jurgita sako, kad sudalyvauti televiziniame projekte ją paskatino didžiulis noras negrįžti į savo praeitį ir surasti jėgų tvirtai, užtikrintai žengti į naują gyvenimo etapą.

REKLAMA
REKLAMA

„Nenoriu sugrįžti į savo praeitį ir kartoti klaidas. Trokštu įgauti daugiau jėgų, sustiprėti ir žydėti“, – patikina mergina.

Projekto „Namas“ dalyvė atvirauja, kad jos praeitis nebuvo itin šviesi. Ji patyrė smurtą, alkoholiu piktnaudžiaujančios mamos elgesį, o kurį laiką net neturėjo kur gyventi su savo vaikais. Jurgita pripažįsta, kad ji labai tikisi nuoširdaus bendravimo su kitomis dalyvėmis, o televizijos kamerų tikrai nebijo.

„Visoms moterims, kurios turi problemų, patarčiau visada eiti į priekį ir nežiūrėti į tamsią praeitį“, – priduria ji.

40-ies Nijolė iš Klaipėdos

Nijolė per savo gyvenimą yra sukaupusi tikrai nemažai patirties, o taip pat susidūrusi ir su itin skaudžiais išbandymais. Pati Nijolė tikina, kad pagrindinis jos tikslas – susigrąžinti savo vaikus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Į šį projektą atėjau dėl savo vaikų, kurie auga pas mano buvusį vyrą. Nebijau viešumo, kamerų ir televizijos, dėl savo vaikų galiu padaryti viską. Visoms moterims patariu nebijoti kreiptis pagalbos, nes bet kokia ji yra tikrai vertinga“, – patikina Nijolė.

Virginija iš Telšių

Iš pirmo žvilgsnio kukli ir mažai apie save kalbanti Virginija sako, kad šiame projekte ji tikisi išsipasakoti apie savo gyvenimą, praeitį ir galbūt surasti panašaus likimo draugių.

„Noriu išsipasakoti apie savo bėdas, problemas. Artimoje aplinkoje patyriau smurtą“, – priduria ji.

Paklausus, ką ji pati patartų moterims, kurios kenčia artimo žmogaus smurtą ir nedrįsta niekur kreiptis, Virginija nedvejodama sako, kad visada reikia ryžtis kreiptis pagalbos ir taip spręsti savo bėdas.

REKLAMA

29-erių Justina iš Klaipėdos

Galima sakyti, kad Justina šiuo metu gyvena tarp Londono ir Klaipėdos, mat moteris pusę laiko praleidžia Lietuvoje, o likusią dalį – užsienyje.

„Galbūt aš gyvenime neturėjau tokių didelių bėdų kaip kitos šio projekto dalyvės, ilgai svarsčiau, dalyvauti man šiame projekte ar ne, nes žinojau, kad mano problemos bus kur kas mažesnės nei kitų dalyvių. Tačiau, kodėl ne? Kažkada aš anksčiau buvau daug silpnesnė, dabar tapau stipresne, todėl noriu motyvuoti kitas moteris“, – atvirauja projekto dalyvė.

Justina tikisi, kad čia merginas ji galės įkvėpti, padrąsinti, išmokyti pasitikėjimo savimi, o kai reikės – ir ašaras nuvalyti.

REKLAMA

„Esu toks aukso viduriukas, kuris gali suvienyti visas merginas. Čia atėjau vedama noro parodyti moterims, kad nereikia bijoti, reikia tik šiek tiek daugiau ryžto ir pasitikėjimo savimi“, – patikina moteris.

28-erių Snieguolė iš Kėdainių rajono

Kilusi iš mažo kaimelio Kėdainių rajone, Snieguolė sako, kad sudalyvauti projekte ją paskatino didžiulis noras išsivaduoti iš vidinių kompleksų ir imti labiau pasitikėti savimi.

„Noriu išbandyti save tarp naujų žmonių, įgyti daugiau pasitikėjimo savimi ir savo išvaizda. Kamerų aš tikrai nebijau, einu čia ne dėl kitų, o pati dėl savęs. Dėl savo požiūrio pakeitimo į save ir savo gyvenimą. Noriu pasirinkti kitą kelią, o ne tą, kuriuo einu dabar“, – priduria mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Snieguolė atvirauja, kad peržvelgus savo praeitį, didžiausias jos gyvenimo lūžis buvo, kai susižavėjusi pirmąja meile, ji nutraukė savo sportinę karjerą.

„Mano didžiausias gyvenimo lūžis buvo, kai neapgalvojusi mečiau sportinį ėjimą. Treniravausi nemažai metų, o pasitaikius pirmai meilei, ėmiau ir viską mečiau“, – prisipažįsta Snieguolė.

35-erių Jurgita iš Šilutės

Iš Šilutės kilusi Jurgita atvirauja, kad projekte sudalyvauti ją paskatino smalsumas, mat ji norėjo išbandyti save ir pažiūrėti, ar ji iš tiesų yra stipri moteris. Tačiau didžiausias paskatinimas ateiti čia moteriai buvo jos vaikai.

„Čia atvažiavau dėl didžiausios savo problemos – paimtų vaikų, mano didžiausias tikslas yra juos susigrąžinti“, – patikina moteris. Paklausus, ar moteris nebijo spręsti savo problemų televizijoje, matant visiems kitiems žiūrovams, Jurgita sako, kad viešumas yra jai mažiausia problema.

„Negalvoju apie tai, ką kalbės žmonės, ką pamatys per televiziją. Žinau, kas manęs laukia – tegul kalba, aš čia einu dėl savo vaikų“, – drąsiai sako projekto dalyvė.

Naujausias laidos „Namas“ sezonas – tik per TV3!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų