REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 04 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Nusimato nenumatytos kliūtys. Galbūt susidursite su vaikų keliamais iššūkiais, projektų finansavimo trikdžiais. Ne visi, kurių dėmesio ir supratimo tikėjotės, jums pritars.

Jautis

Įtampos galite patirti dėl darbo, mokslo reikalų. Regis, būsite nusiteikę kovoti už savo interesus, teises, nesivaržysite garsiai reikšti savo nuomonę, nors bus akivaizdu, kad ji kai kam visiškai nepatinka.

Dvyniai

Būsite labai išlaidūs, bet galbūt ne savo noru. Gali būti, kad pagalbos prireiks partneriui arba teks mokėti už tam tikrą tarpininkavimą. Atidžiau elkitės su pinigais, turtu, nepasiduokite įkalbami veltis į neaiškias avantiūras.

Vėžys

Aktyvūs bus tie, kurie dirba turizmo, žiniasklaidos, švietimo, politikos srityse. Turbūt nardysite po informacijos jūrą su ypatingu polėkiu. Galbūt ruošitės kelionei ar į ją leisitės.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Turėsite šansų sustiprinti savo autoritetą, pelnyti didesnį populiarumą. Tačiau galimi ir išbandymai, jei neseniai padarėte klaidingą žingsnį. Beje, tą žingsnį galite padaryti ir dabar, jei būsite nediskretiški.

REKLAMA

Mergelė

Kolegos, pažįstami gali skatinti jus neprotingai rizikuoti. Neskubėkite investuoti santaupų į neaiškią pramogą. Susiraskite reikalingos informacijos ir viską išsiaiškinkite.

Svarstyklės

Regis, domėsitės remontu, nuoma. Labai svarbu būti nuosekliems, neskatinti intrigų bei apkalbų, saugoti savas ir svetimas paslaptis. Tausokite sveikatą, nes gali paūmėti lėtinė liga.

Skorpionas

Diena gali būti kupina smulkių nesusipratimų. Šeima, partneriai kels didelius reikalavimus, vers įsipareigoti, prisižadėti ar kt. Galbūt sužinosite kažkokias paslaptis, paskalas, ir tai jums kels nerimą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien daug galvosite apie praktiškus dalykus. Svarbu gerai sutarti su aplinkiniais, girdėti tai, kas gali būti naudinga jūsų verslui, gerovei. Neverta manyti, kad visi bando pamokslauti, kritikuoti, ir tam aršiai priešintis.

Ožiaragis

Protinė, intelektinė veikla turėtų sektis, jeigu jai skirsite pakankamai laiko. Vikriai suksitės ir aptarnavimo, tarpininkavimo sferose. Tačiau problemų gali kilti dėl perdėto skubėjimo, blaškymosi tarp daugybės reikalų bei kontaktų.

Vandenis

Regis, jums labai rūpės artimo žmogaus planai ar bandymai gauti reikiamą informaciją, svarbų rezultatą, pasiruošti kelionei ir pan. Kuo galėsite, padėsite. Vis dėlto gali kilti aršių ginčų, jei pernelyg kišitės ir įkyriai patarinėsite.

Žuvys

Giminaitis, draugas, žmogus gali kreiptis dėl talkos ar tarpininkavimo, arba šito iš jo prireiks jums. Gali išaiškėti draugų ir meilės partnerių nuotykiai arba neplanuotų rūpesčių sukels kiti šeimos nariai, vaikai.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų