REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienio žvaigždės zodiako ženklams padės atrasti save ir pasiekti naujų potyrių gyvenime. Žinoma, tam, kad viskas klostytųsi tinkamai, prireiks ir jūsų asmeninių pastangų.

Penktadienio žvaigždės zodiako ženklams padės atrasti save ir pasiekti naujų potyrių gyvenime. Žinoma, tam, kad viskas klostytųsi tinkamai, prireiks ir jūsų asmeninių pastangų.

REKLAMA

Avinas

Diena tinkama dalykiniams ir ūkiniams reikalams, sportui, kūrybinei veiklai ir t. t. Galima pirkti reikalingas medžiagas, inventorių, užsisakyti transportą. Vykusiai pasirūpinsite vaikų vasaros laisvalaikiu, jų sportine ar menine raiška ir kt.

Tauras

Jeigu jus domina darbo ar studijų konkursai, interviu, veikiausiai sulauksite konkrečių žinių. Arba kaip tik dabar viskas vyks ir jums teks atskleisti, ką mokate, galite bei kuo išsiskiriate iš kitų.

Dvyniai

Galima investicija ar neplanuotos išlaidos, kurios tam tikra prasme apsimokės. Galbūt jums pavyks atnaujinti, sutaisyti vertingą daiktą arba jį atrasite, atgausite, nors to nebesitikėjote. O gal atnaujinsite jums svarbų ryšį, sutartį.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Dėl kai kurių aktualių dalykų sprendimai šiuo metu ateis patys artimo žmogaus ar likimo valia. Tačiau tose srityse, kuriose privalote patys pasirinkti ir apsispręsti, bus sumaišties. Trikdys prieštaringa informacija.

REKLAMA

Liūtas

Šiandien užsiimsite šimtu reikalų vienu metu. Galbūt teks bendrauti su įtakingais, talentingais žmonėmis. Regis, jums pavyks suderinti asmeninius planus, dalykinius siekius bei profesionalumą. Džiugins sportas, menas, meilė, vaikai.

Mergelė

Ši diena bus palanki menininkams, medikams, dvasininkams, psichologams ir užsiimantiems mistika, parapsichologija. Intuicija ir įžvalga darys jus įdomius, tad norinčiųjų su jumis pasikalbėti ir susipažinti kiek artimiau išties netrūks.

Svarstyklės

Būsite komunikabilūs, linkę vadovautis protu, intuicija, moralės normomis. Galimos naujienos, kuriomis seksis pasinaudoti reklamos ar kitais tikslais. Pravartu pagalvoti ir apie tai, kokį įspūdį darote kitiems, kaip atrodote iš šalies.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien puikiai seksis derėtis, prekiauti, bendrauti su nepažįstamais žmonėmis, užsieniečiais ir pan. Galite imtis naujų projektų, įkalbinėti gabius asmenis prie jų prisidėti, paremti. Galbūt gausite pasiūlymą, susijusį su verslu, studijomis.

Šaulys

Norėsis pasireikšti draugų ar giminių būryje, megzti naujas pažintis, nuveikti kažką aktualaus jums bei aplinkiniams. Galite tikėtis įvykio, kuris žada pasipelnymą arba įsidarbinimą.

Ožiaragis

Draugai, giminaičiai gali prašytis į svečius arba jus kviesti į renginius, proginius susitikimus. Šeimos reikalams šiandien teiksite prioritetą, tačiau bus įmanoma viską suderinti, jei tik nėra per didelio krūvio darbe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Ši diena turėtų būti sėkminga ir smagi. Neblogai klostysis verslo ir meilės reikalai. Galite išbandyti savo laimę žaidimuose, loterijoje, varžybose. Galbūt kažkuo nustebins auganti karta.

Žuvys

Šiandien sąžiningai atliksite pareigas ne tik darbe, bet ir namuose. Panašu, kad labai rūpinsitės savo ir aplinkinių sveikata, teisinga mityba, švara, higiena, grožiu. Nusimato naudingas komercinis sandoris, vykęs pirkinys.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų