REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Mantas Stonkus susidūrė su įsibrovėliais (tv3.lt fotomontažas)

Garsaus šalies komiko Manto Stonkaus gerbėjai bei draugai socialiniuose tinkluose ketvirtadienio vakarą pamatė neįprastus įrašus – buvo įsilaužta į jo „Facebook“ anketą.

15

Garsaus šalies komiko Manto Stonkaus gerbėjai bei draugai socialiniuose tinkluose ketvirtadienio vakarą pamatė neįprastus įrašus – buvo įsilaužta į jo „Facebook“ anketą.

REKLAMA

Apgavikai staiga pakeitė M. Stonkaus vardą, pavardę, profilio nuotrauką. Pagrindinė informacija taip pat buvo pakeista – gyvenamąja vieta staiga tapo Vietnamas.

„Phan Hiếu Trung“ – tokiu vardu Mantą buvo galima rasti „Facebook“ kelias valandas.

Tiesa, programišiai, kurie nulaužė M. Stonkaus anketą, taip pat neslėpė džiaugsmo, kad jiems pavyko įsilaužti į 120 tūkst. sekėjų turinčią anketą. Jie komentaruose žymėjo vienas kitą ir spaudė „patinka“ po komentarais.

M. Stonkaus anketos įsibrovėlis, pakeitęs nuotrauką, taip pat pasidalijo ir sentencija: „Būdamas 6-erių pagavau cikadą, galvodamas, kad mano rankoje bus vasara“, – skelbė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Komikas Mantas Stonkus taip pat apie situaciją papasakojo ir savo instagrame. „Sveiki, bičiuliai ir draugai, kurie turite feisbuką. Per feisbuką mane nuhakino kažkoks 14-os metų vietnamietis, pavogė profilį ir dabar nežinau, ką daryti. Jeigu galite, nueikite į mano profilį, ten bus toks vaikas naktiniame fone ir kažkaip jį raportuokite“, – sakė M. Stonkus.

REKLAMA

Šia žinia taip pat pasidalijo ir komiko draugas Mantas Katleris. Jis savo „Instagram“ tinkle ragino žmones reaguoti į tokį įvykį.

„Sveiki, mano instagramo sekėjai, kreipiuosi dėl Stonkaus. Jam vietnamietis nulaužė anketą, parinas žmogus, tai, kad ir kaip mums visiems aplink būtų juokinga, bet prašo žmogus padėti, kad visi nueitumėt ir reportintumėt, kad spamina, nes Stonkus jau galvoja varyt į Vietnamą ir susirast tą vaiką“, – kalbėjo jis.

Po 17 valandos M. Stonkus atgavo savo anketą, vėl pasikeitė pagrindinę nuotrauką, tačiau kol kas negali pakeisti vardo, todėl jam teks tenkintis Phano Hiếu Trungo vardu.

REKLAMA
REKLAMA

Stonkus – ne pirmas

tv3.lt primena, kad praėjusią dieną su įsibrovėliais susidūrė atlikėja Mia. „Kažkas įsibrovė į mano feisbuką“, – rašė moteris.

Mia antradienio pavakarę savo „Facebook“ paskyroje pasidalijo trumpa žinute ir papasakojo, kad sukčiai siaučia jos asmeninėje paskyroje.

„Draugai, kažkas įsibrovė į mano fb... Siunčia sms’us... Jei gausit neaiškios kilmės sms, tai čia ne aš... Jau trims žmonėms išsiuntė... Bandau žiūrėti, kaip kas, nes nu siaubingai nemalonu.

P.s. Čia ne virusas.. tiesiog kažkam labai įdomu, kaip aš gyvenu ir kuo kvėpuoju“, – skelbė moteris.

tv3.lt kalbinta atlikėja tvirtino, kad jau prieš savaitę pastebėjo, kad kažkas prisijungia prie jos asmeninės paskyros.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Vienam žmogui kažkas tiesiog iš mano paskyros nusiuntė kelias šypsenėles. Pagalvojau, kad gal pati netyčia prispaudinėjau, tačiau buvo labai keista, jog po kiek laiko tos šypsenėlės dingo...“, – pasakojo Mia.

Moteris tvirtino, kad šiandien jos sūnus gavo žinutę, kuri dar kartą leido suprasti, kad kažkas žino atlikėjos paskyros prisijungimą.

„Mes abu buvome namuose, kai tiesiog kažkas iš mano paskyros sūnui parašė žodį „Nieko“. Likau nesupratusi nei aš, nei mano sūnus... Dar vienas žmogus gavo žinutę, kurioje parašyta „Hi“, tačiau aš šios žinutės tikrai nesiunčiau“, – tikino ji.

Tiesa, moteris pridūrė, kad slaptažodį pasikeitė tiek prieš savaitę, kai pastebėjo pirmąsias žinutes, tiek šiandien.

Kol kas Mia nežada kreiptis į policiją, tačiau pripažįsta, kad yra neramu: „Žiūrėsiu, kaip bus toliau. Kas įdomiausia, prie mano paskyros buvo prisijungta ne per mano telefoną... Nelabai malonu, tiesą pasakius. Įtariamųjų turiu, bet nesu tikra “, – kalbėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų