REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienis zodiako ženklams bus itin įtemptas – dėl dėmesingumo stokos gali kilti nesutarimų su artimaisiais ar darbdaviais. Taigi šiandien vertėtų atkreiptį dėmesį net į menkiausias detales.

Avinas

Nebus tinkama diena darbams (nebent namuose), dalykiniams reikalams tvarkyti, tad tai, ką galite atidėti, atidėkite kitai savaitei.

Tauras

Nelengvos dienos, vis dėlto laukia malonios staigmenos iš draugų, mylimo žmogaus, net savo vaikų, šeimos narių. Nepraleiskite progos pagerinti santykius su antrąja puse, nes jie, ko gero, pastarosiomis dienomis nemenkai pablogėjo.

Dvyniai

Sutelkite dėmesį į nežymius dalykus: kieno nors mesta užuomina, atsitiktinai išsprūdęs žodis padės išvengti klaidų darbe, tinkamai susiorientuoti ką nors perkant ar net rasti išeitį iš aklavietės bendraujant su mylimu žmogumi.

Vėžys

Ieškokite sąjungininkų: tai bus tinkamas laikas susitikimams su bendraminčiais, dalykiniais partneriais, savo vadovais neoficialioje aplinkoje.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Gana įtempta diena, kai reikia saiko, atsargumo, susitvardymo. Atidžiau pasaugokite pinigus, daiktus, turtą namie.

Mergelė

Gali pavykti sutvarkyti svarbų dalykinį reikalą. Palanki diena išvykoms bei viešnagėms, tiesa, svetur būkite saikingesni prie vaišių stalo: jūsų elgesį aplinkiniai greitai kritiškai įvertins.

REKLAMA

Svarstyklės

Pasistenkite atlikti visus užvilkintus darbus, jei nenorite patekti į vadovo nemalonę.

Skorpionas

Nuotaika bus šauni, jei susitiksite su senais draugais. Per juos, beje, pavyks sutvarkyti ir įstrigusį reikalą.

Šaulys

Ilsėkitės, tai visai netinkama diena dirbti. Bent jau nesiimkite nieko atsakinga, nes galite rimtai suklysti.

Ožiaragis

Venkite naujų nepažįstamų žmonių, ypač kelyje ar svetur.

Vandenis

Venkite išlaidauti, tiesa, tai gera diena kam nors padėti, pinigais ar darbu. Nepalankus metas aptarinėti ir finansines perspektyvas darbe ar su verslo partneriais.

Žuvys

Ši diena suteiks progą rasti bendrą kalbą su tais, su kuriais pastaruoju metu nesusišnekėjote ar net vaidijotės. Tiesa, venkite įsipareigoti, nepasirašinėkite ilgalaikių susitarimų.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų