REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Aistė Kabašinskaitė (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Prieš mažiau nei metus humoristas Mantas Katleris žengė lemtingą žingsnį ir po trejų metų draugystės pasipiršo mylimajai Aistei Kabašinskaitei. 

26

Prieš mažiau nei metus humoristas Mantas Katleris žengė lemtingą žingsnį ir po trejų metų draugystės pasipiršo mylimajai Aistei Kabašinskaitei. 

REKLAMA

Ketverius metus kartu esanti pora vis dar dega meile vienas kitam ir nuolat socialiniuose tinkluose dalinasi mielomis akimirkomis.

Nori kuklių vestuvių

Naujienų ir pramogų portalo tv3.lt kalbinta Aistė, atskleidė, kad kol kas vestuvių pora dar neplanuoja: „Daugelis žmonių manęs klausia, ar jau išsirinkau vestuvinę suknelę, dar kol kas nieko nežinau, kas susiję su vestuvėmis. Manau, viskas ateis savu laiku.

Datos taip pat neišsirinkome, kai jau žinosime datą, manau, ją žinos ir visi kiti. Tikrai neslėpsime, nes nematau tikslo.“

Nors pora dar nieko neplanuoja, tačiau pasikalba, ką norėtų matyti jų svarbiausioje šventėje: „Neseniai Mantas juokėsi, kad norėtų, jog vestuvėse koncertuotų Saulius Prūsaitis. Tai vienintelis dalykas, ką mes aptarėme.

REKLAMA
REKLAMA

Man svarbiausia yra emocija, nesvarbu, kur bus vestuvės. Ar palapinėje, ar kaimo sodyboje, kur šventė bebūtų, aš noriu, kad susirinktų mano artimiausi, mylimiausi žmonės ir atšvęstų mūsų meilę.“

REKLAMA

Didelių ir pompastiškų vestuvių Aistė nenori: „Manau, šventė bus tik su pačiais artimiausiais žmonėmis. Norime, kad būtų linksma, tuo labiau Mantas yra komikas, todėl su juo negali būti liūdna.“

Prisiminus sužadėtuves Kenijoje, mergina tikino, kad nieko nenujautė: „Mantui žengti svarbų žingsnį užtrunka daug laiko, jis toks žmogus, kuris nelabai mėgsta didelių pokyčių. Todėl nesitikėjau, kad man pasipirš.“

Pasak Aistės, namuose Mantas yra kitoks: „Jis turi darbą, nusiteikia tam darbui ir jį padaro, o namuose jis gali būti savimi. Žinoma, jis yra juokingiausias žmogus, kurį aš pažįstu, bet taip pat jis gali būti ramus, šeimyniškas.“

REKLAMA
REKLAMA

Mergina atskleidė laimingų santykių receptą: „Mes esame savaip romantiški, mums nėra svarbu materialinės dovanos, geriau kartu iškeliaujame į kelionę arba visą dieną gulime lovoje ir žiūrime serialus. Romantiką mes įžvelgiame mažuose dalykuose, manau, tai ir yra mūsų santykių receptas.“

Paklausta, ar nepavydi Mantui rodomo gerbėjų dėmesio, Aistė prisipažįsta, kad per tiek metų buvo visko: „Esu nepavydi, su amžiumi išmokau į viską kitaip žiūrėti. Kai su Mantu susipažinau, man buvo 21-eri, tada buvo visko, nebuvau subrendusi, daug ko nesupratau, bet dabar juo pasitikiu.“

Neplanavo į priekį

Primename, kad pora ne kartą juokavo, kad susipažinti jiems padėjo pažinčių programėlė „Tinder“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

TV3 gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“ žinomas vyras yra papasakojęs ne tik apie karjeros pradžią, didžiausias svajones, bet ir apie santykius su mylimąja Aiste.

„Esu uždaras žmogus. Anksčiau negalėdavau švęsti tris dienas, galvodavau, kad nepakeliu alkoholio. Bet tada supratau, kad tiesiog pavargstu nuo žmonių, tai žmonės mane vargina“, – pasakojo pilnas sales gerbėjų prajuokinantis vyras.

Pirmą kartą pralinksminti žiūrovų M. Katleris į sceną lipo kone prieš dešimtmetį. Jau tuomet jo nuoširdumas, paprastumas ir humoro jausmas pelnė daugelio simpatijas. Žinomas vyras tikino, kad savo pasirinktu keliu yra itin patenkintas ir net viršijo savo paties lūkesčius.

REKLAMA

„Niekada per daug neplanavau į priekį. Dabar iš viso jaučiu, kad esu aukščiau bambos šokęs. Ką iš viso planavau gyvenime pasiekti, dabar esu dešimt kartų aukščiau, nei galvojau, kad būsiu“, – žiūrovams yra pasakojęs humoristas.

Bijojo persikraustyti gyventi kartu

Anksčiau tv3.lt kalbintas humoristas minėjo, kad pirmą kartą apsigyventi po vienu stogu su moterimi – nelengvas išbandymas.

Humoristas teigė, kad ir kaip vyrai to bijo, gyvenimas drauge turi daugiau privalumų nei trūkumų: „Gera žinoti, kad esi ne vienas. Pamenu, kai gyvenau su kambariokais, anksčiau niekuomet nesugalvodavome laukti švenčių, puošti eglutę ar keistis dovanomis, tačiau Aistė pasirūpino, kad Kalėdų dvasia į mūsų namus užplūstų kuo anksčiau.

REKLAMA

Galiu drąsiai teigti, kad tai buvo gražiausia eglė, kokią tik buvau matęs per trisdešimt savo gyvenimo metų, o visi nuopelnai skirti tik Aistei – tai ji prikabino lempučių, blizgučių...“, – džiaugėsi M. Katleris.

Komikas juokaudamas sako, kad jų santykiai išties tvirti, tačiau rimtų planų kurti šeimą, kol kas nėra: „Būna dienų, kad laviruojame tarp vestuvių ir skyrybų“, – šyptelėjo komikas, pridūręs, kad gyvenant kartu pasitaiko visko – būna sunkių dienų, tačiau po jų suvoki, kad tai tikrai tas žmogus, su kuriuo nori būti visą likusį savo gyvenimą.

Mantas pripažino – su Aiste jie skirtingi, tačiau tai daro jų santykius tik dar tvirtesnius, o amžius ir patirtis, pasak komiko, nugali priimant kai kuriuos šeimyninius sprendimus: „Abu sutinkame – vaikų kol kas nenorime. Būna, kad susikivirčijame dėl buitinių sprendimų, nuomonės išsiskiria, tai visiškai normalu, tačiau dar niekuomet nebuvo taip, kad nei ji, nei aš nejudėtume iš vietos ir laikytumėmės savo nuomonės. Visuomet ieškome kompromisų“, – atskleidė M. Katleris.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų