REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Zodiako ženklams antradienis taps neišspręstų dilemų diena, o dėl emocijų gausos ir jautrumo gali kilti nesutarimų su artimaisiais.

Zodiako ženklams antradienis taps neišspręstų dilemų diena, o dėl emocijų gausos ir jautrumo gali kilti nesutarimų su artimaisiais.

REKLAMA

Avinas

Diena turėtų būti gana buitiška. Daugiau laiko skirsite pamąstymams, kapstymuisi savyje, praeityje. Tik su artimiausiais žmonėmis galite būti visiškai atviri bei tikėtis jų supratingumo ir nuoširdumo.

Tauras

Šiandieną būsite linkę vadovautis jausmais, veržtis į tai, kas malonu ir gražu. Pravartu lavinti kūrybinius sugebėjimus, prisiminti primirštus užsiėmimus. Tiems, kuriems meilė šildo širdį, nereikės sukti galvos, iš kur pasisemti energijos.

Dvyniai

Kad ir be didelio noro ar svajodami apie malonesnius užsiėmimus, vis dėlto pareigingai vykdysite tai, kas darbe būtina bei užsibrėžta. Tam raginsite ir kitus. Regis, jūsų troškimas mylėti ir būti mylimiems padės įveikti visus sunkumus.

Vėžys

Būsite jautrūs, emociškai pažeidžiami ir pavydūs. Gali kilti įtarimų dėl mylimo žmogaus elgesio motyvų. Vis dėlto viskas turėtų pakrypti į gerą. Jeigu nenorite nieko užgauti, tai venkite kritikuoti ir kaltinti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Stengsitės išspręsti verslo arba partnerystės santykių dilemą. Galite patirti gundymus meile arba pinigais. Atsargiai: neapgalvoti sprendimai retai kada būna teisingi. Labai padės psichologinė įžvalga ir intuicija. Pasąmonė viską žino.

REKLAMA

Mergelė

Galima intriguojama žinia iš toli arba įtakingo asmens įvertinimas, egzamino rezultatai ir pan. Jeigu norite dėl kažko teisingai apsispręsti, išgirskite ir kitą nuomonę bei objektyviai abu variantus pasverkite.

Svarstyklės

Pajusite didelę atsakomybę už anksčiau prisiimtus įsipareigojimus, duotus pažadus. Galite gauti lauktą žinią arba kompetentingas asmuo suteiks informacijos apie dominantį reikalą.

Skorpionas

Jeigu dėl kažko jau seniai tariatės, kalbatės su kitais žmonėmis ir nepriimate galutinio sprendimo, pravartu tai pagaliau padaryti.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Gana sentimentali diena. Turbūt atrodysite jautresni nei paprastai, sunkiai priimsite kritiką. Tačiau kitus galite nustebinti savo intuicija, kūrybingumu. Patartina ramybė, įsiklausymas į vidinį balsą.

Ožiaragis

Daug emocijų, bet ne mažiau ir veiksmo. Beveik visus darbus nuveiksite be atsikvėpimo. Regis, puikiai seksis tiems, kurių veikla susijusi su šou verslu, vaikais, menu, grožio paslaugomis.

Vandenis

Jausite interesą pradėti ką nors nauja, ypač jei tai susiję su verslu, statybomis, remontu, tvarkyti materialinius, piniginius reikalus. Prieš naujoves kai ką pravartu užbaigti. Regis, dėmesiu, dovana nudžiuginsite jums neabejingą asmenį.

Žuvys

Diena bus kupina įvairių reikalų. Juos reikės padaryti vienu metu ir dar spėti pasikalbėti su nemažu skaičiumi žmonių. Tikėtini giminaičių, senų bičiulių skambučiai. Galbūt gausite gerą pasiūlymą.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų