REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitės pradžia daugeliui zodiako ženklų turėtų būti išties dosni. Visgi, atlikti svarbiems darbams prireiks ne tik iškirtinio įžvalgumo, bet ir vidinių pastangų.

Savaitės pradžia daugeliui zodiako ženklų turėtų būti išties dosni. Visgi, atlikti svarbiems darbams prireiks ne tik iškirtinio įžvalgumo, bet ir vidinių pastangų.

REKLAMA

Avinas

Prieštaringas metas, kai galite sulaukti netikėtos paramos iš partnerių ar antrosios pusės, tačiau dalykinei veiklai tai ne pats geriausias laikas: nepersistenkite, nepersidirbkite, kaupkite jėgas, stiprinkite sveikatą.

Tauras

Tai, ką šiandien atliksite, neš laimę. Tinka tvarkyti vaikų reikalus: bet kuriuo atveju jums gali tekti spręsti jų problemas. Jei esate ramiai nusiteikę, palanku su jais aptarti bendravimo klausimą.

Dvyniai

Tinkamas laikas svarbiems darbams atlikti, atsakingiems dokumentams pasirašyti. Neatsisakykite darbe užkraunamų papildomų darbų, pareigų: tai bus naudinga.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Ieškokite pagalbos, paramos, aiškinkitės teisybę. Palanku pradėti sunkų bylinėjimąsi, taip pat tvarkyti sudėtingus dokumentus. Daugiau laimėsite, jei stengsitės prisitaikyti prie partnerių bei savo antrosios pusės.

REKLAMA

Liūtas

Galite sulaukti netikėtos pagalbos, pinigų (ko gero, iš senų draugų), tikėtinas skolos grąžinimas. Kita vertus, nepamirškite, kad neatliktas darbas ar neįvykdytas pažadas, negrąžinta skola taps kliuviniu ir padidins jūsų priešų gretas.

Mergelė

Galima netikėta dovana ar nelaukti pinigai, nors patiems irgi palanku įteikti dovaną. Piniginiams, turtiniams reikalams tvarkyti nėra itin geras laikas, mat būsite pernelyg patiklūs.

Svarstyklės

Netikėtai viskas sprendžiasi gerai, sulaukiate dėmesio iš jums svarbaus asmens. Tinkamas laikas pasikalbėti su vadovu, susitikti su žmonėmis, organizacijomis, galinčiomis turėti įtakos jūsų sėkmei karjeroje.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Tinka kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti ir aptarinėti su vadovu ar rėmėju, įtakingu asmeniu ir pan. Pavyks suprasti, kas jūsų tikrieji draugai, kuo galima ir toliau pasitikėti.

Šaulys

Verta labiau pasigilinti į užmestus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Tinka su vadovu aptarti jūsų atlyginimo perspektyvas. Romantiškos viltys netikėtai gali išsipildyti.

Ožiaragis

Tinkamas metas imtis darbų, kuriems negalite prisiruošti. Tai, ką šiandien nuveiksite, atneš sėkmę, pergalę konkurencinėje kovoje. Būkite atidesni aplinkiniams, stenkitės jiems patarnauti.

Vandenis

Tikėtini pasiūlymai, juos verta priimti. Tuo pat metu būkite atidūs kitiems, pasistenkite padėti, tai palanki proga ir dovanai įteikti. Tinka pasirašinėti gerai parengtus finansinius dokumentus. Gali pradėti megztis tarnybinis romanas.

Žuvys

Gali tekti pasikalbėti svarbiu klausimu su tėvais, su vadovu ar įtakingu asmeniu. Jei būsite nuoseklūs ir kantrūs, būsite suprasti ir įvertinti, taip pat sulauksite norimos pagalbos.

Šaltinis: www.vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų