REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
(nuotr. 123rf.com)

Nors kai kurie Zodiako ženklai yra ištikimesni už kitus, dar nereiškia, kad po tam tikru Zodiako ženklu gimusiam žmogui yra lemta būti neištikimam, rašoma bustle.com.

36

Nors kai kurie Zodiako ženklai yra ištikimesni už kitus, dar nereiškia, kad po tam tikru Zodiako ženklu gimusiam žmogui yra lemta būti neištikimam, rašoma bustle.com.

REKLAMA

Tačiau jei Zodiako pranašystėmis norite naudotis kaip vedliu, štai kurie Zodiako ženklai yra labiausiai linkę išduoti ir tai nuslėpti.

AVINAS

Avinas yra Marso valdomas ženklas. Marsas yra veiksmo, agresijos ir seksualumo planeta. Taigi, Avinas yra tas Zodiako ženklas, kuris dažniausiai išduoda nė nesusimąstydamas. Avino impulsai ir troškimai gali sutrukdyti net ir geriausiems jų ketinimams. Avino dėmesio laukas yra siauras, todėl romantiniai partneriai, kurie kažkada buvo nauji ir jaudinantys, gali imti kelti nuobodulį, o tai juos veda prie kito dėmesį patraukusio žmogaus.

Slėpdami neištikimybę Avinai labai stengiasi, bet dažnai jiems ir nepavyksta. Jie linkę į skubėjimą ir nekantrumą, ir dėl to daro klaidų. Jie atvirai nepripažins buvę neištikimi, bet jei stosite su jais akistatą, jie kalbės tiesiai.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI

Iš visų Zodiako ženklų Dvyniai turbūt labiausiai linkę į neištikimybę. Juk galiausiai jų simbolika yra dvynių duališkumas, todėl jų asmenybė turi bent dvi puses, apie kurias reikėtų žinoti. Dvyniams jų gyvenime reikia įvairovės, laisvės ir lankstumo, kad jie būtų laimingi. Jie labai mėgsta bendrauti, todėl šį jų poreikį išpildo nauji žmonės, kuriuos šnekučiuodamiesi ir būdami tarp žmonių jie sutinka kasdien. Dvyniai visko turi po du (ar net po daugiau), ir ne vien materialių dalykų.

REKLAMA

Nors jie niekada neketina būti neištikimi, kartais taip tiesiog nutinka. Kai tai įvyksta, Dvyniai visuomet sugeba iš situacijos išsisukti. Dvyniai yra labai protingi ir visuomet randa būdą nuslėpti savo neištikimybę nuo partnerio.

SVARSTYKLĖS

Nors ir Svarstyklės yra žmonės, gimę bendrauti, joms iš prigimties labai svarbu yra meilė ir taika. Tai – svarstyklių simbolis, todėl pusiausvyra joms yra nenusakomos reikšmės, o geri santykiai – šios pusiausvyros dalis. Jei Svarstyklės išduoda, jos tai daro siekdamos užpildyti spragą to, ko negauna savo ilgalaikiuose santykiuose. Dėl neištikimybės jos jaučiasi labai kalto, bet nenorėdamos sudrumsti ramybės, visomis išgalėmis stengsis ją nuo jūsų nuslėpti.

Svarstyklės nėra tokios slapukės, kaip Skorpionas ar Žuvys, ir ne tokios greitos kaip Dvyniai, todėl dažnai jų neištikimybę išduoda pačių jų veiksmai, atlikti dienos šviesoje ir pastebėti draugų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų