REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Filmo „Princesės dienoraštis“ žvaigždė, aktorė Anne Hathaway socialiniuose tinkluose paskelbė džiugią žinią, jų šeimą papildys dar vienas narys.

Filmo „Princesės dienoraštis“ žvaigždė, aktorė Anne Hathaway socialiniuose tinkluose paskelbė džiugią žinią, jų šeimą papildys dar vienas narys.

REKLAMA

Instagramo paskyroje aktorė pasidalijo nespalvota nuotrauka, kurioje matosi pūpsantis pilvukas.

„Tai ne filmui. Be juokų, visi, kurie išgyvena nevaisingumo pragarą, žinokite, kad aš taip pat pastojau ne iš karto. Siunčiu visiems daug meilės“, – po nuotrauka brūkštelėjo moteris.

Ne paslaptis, kad 36-erių aktorė Anne Hathaway ypač puoselėja savo kūną ir laikosi tam tikrų griežtų taisyklių.

Trejų metų sūnų Jonathaną Rosebanką Shulmaną auginanti aktorė žurnalui „Modern Luxury“ prasitarė, kad nevartos alkoholio iki tol, kol sūnus netaps pilnamečiu.

Šią taisyklę ji sugalvojo dėl to, kad moterį ryte kamuoja sunkios pagyrios. Paskutinį kartą po vakarėlio, aktorę pagirios kankino net penkias dienas.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl šios priežasties Anne nusprendė visiškai atsisakyti alkoholio, o juo pasimėgaus tik, kai jai nereikės dėl nieko rūpintis, o jos sūnus bus užaugęs ir palikęs namus.

REKLAMA

Moteris ne kartą yra pasisakiusi ir apie figūros pokyčius, ankščiau aktorė minėjo, kad motinos jaučia labai daug streso, kuomet sulaukia daug spaudimo, neva joms reikia kuo greičiau susitvarkyti figūrą ir atrodyti nepriekaištingai.

Anne su aktoriumi ir prodiuseriu A. Shulmanu susituokė 2012-aisiais, po ketverius metus trukusios draugystės. Aktorė neslėpė, kad nuo tada, kai ištekėjo, svajojo tapti mama.

2013 metais žurnalui „Vogue“ ji sakė: „Dieve mano. Noriu būti mama, jaučiu, kaip stipriai mylėsiu savo vaikus. Visąlaik apie tai galvoju, nors kvaila taip elgtis, nes tai, kokia būsiu mama, priklauso nuo to, kokie bus mano vaikai. Nekantrauju su jais susitikti“.

REKLAMA
REKLAMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

It’s not for a movie...⁣⁣ #2⁣ ⁣All kidding aside, for everyone going through infertility and conception hell, please know it was not a straight line to either of my pregnancies. Sending you extra love

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų