REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugelis moterų, ypač jaunystėje, savo romantiniuose santykiuose jaučiasi nesaugiai. Kartais blogiausios mūsų nuojautos pasitvirtina, tačiau taip pat gali būti, kad partnerio jausmais abejojame dėl savo nepasitikėjimo savimi ar blogų patirčių ankstesniuose santykiuose.

Daugelis moterų, ypač jaunystėje, savo romantiniuose santykiuose jaučiasi nesaugiai. Kartais blogiausios mūsų nuojautos pasitvirtina, tačiau taip pat gali būti, kad partnerio jausmais abejojame dėl savo nepasitikėjimo savimi ar blogų patirčių ankstesniuose santykiuose.

REKLAMA

Laimei, yra keletas ženklų, kuriuos pastebėjus gali geriau suprasti, ar partneris iš tiesų nori su mumis būti, ar tik mumis naudojasi. „Bright Side“ aiškinasi santykių ypatumus ir kaip suprasti tikrąsias partnerio intencijas.

Jis nuolat į tave žiūri

Meilės dainų autoriai teisūs: jei vyras iš tiesų tave įsimylėjęs, jis negalės atplėšti nuo tavęs akių. Daugelis vyrų turi tokį ypatingą žvilgsnį, kuriuo žiūri į savo moterį, kai ji visa pasipuošusi ruošiasi kur nors eiti penktadienio vakarą. Tačiau jei pastebi, kad jis su nuostaba ir džiaugsmu į tave žiūri tuomet, kai neveiki nieko ypatingo, pavyzdžiui, kai gamini vakarienę ar velkiesi paltą, tai greičiausiai reiškia, kad jis tave myli.

Jis neišsigąsta net tada, kai to iš jo tikiesi

Visi turime po lova slepiamų baubų, ir visai normalu, kad kai kuriems žmonėms jie nebus priimtini. Tačiau jei tavo partneris apie tavo praeitį žino daug, įskaitant tuos etapus, kuriais per labiausiai nesididžiuoji, ir vis tiek lieka su tavimi, jis tave myli labiau, nei manai. Kai priimame kitą žmogų su visomis jo savybėmis, ne tik gerosiomis – tai brandžių santykių ir meilės ženklas.

REKLAMA
REKLAMA

Jis labiau kreipia dėmesį į tai, kaip jo elgesys gali tave paveikti

Visi turime tam tikrus elgesio modelius ir ne visuomet iki galo suprantame, kaip jie gali paveikti kitus žmones. Jei pastebi, kad tavo partneris vis labiau kreipia dėmesį į savo elgesį ir stengiasi elgtis taip, kad tu neliktum įskaudinta ar nusivylus, tai – geras ženklas. Tačiau nepamiršk, kad jei kažkas tave neramina ir nori, kad jis elgtųsi kitaip, geriau apie tai pasikalbėti, o ne tikėtis, kad jis tai supras savaime. Tavo vyras juk neskaito tavo minčių, tiesa?

REKLAMA

Jis pastebi mažus dalykus, kurie tave džiugina

Visiems mums patinka didingi prisipažinimai meilėje, tačiau svarbiausi yra maži dalykai. Pavyzdžiui, jis prisimena, kokio skonio ledus mėgsti labiausiai, kokį kvailą TV šou žiūri tada, kai tau liūdna, ir tavo pirmo augintinio vardą. Šie dalykai rodo, kad jam rūpi taip labai, kad jis pasirengęs padaryti daugiau, nei tik nupirkti gėlių ar saldainių (nors, aišku, ir tai labai gražu). Jis nori tave pažinti labai artimai.

Jis tau atsiveria ir tikisi, kad tą patį padarysi ir tu

Visi mes santykiuose jaučiamės pažeidžiami, tačiau sunku stiprius santykius kurti be dalijimosi mintimis ir jausmais. Jei jis yra pasirengęs peržengti baimę būti atstumtam ir atvirauti apie savo baimes ir sunkumus, tai reiškia, kad jis tavimi pasitiki ir su tavimi įsivaizduoja ateitį. Tai galioja ir priešinga kryptimi – jis domisi tikrąja tavimi, o ne tik dailia kauke, kurią galbūt nešioji.

REKLAMA
REKLAMA

Jis pasiryžęs kalbėtis apie sunkumus

Nors sveikas emocijų kiekis gali net būti naudingas sprendžiant konfliktus ir palaikant laimingus santykius, pakeltas tonas problemos neišsprendžia. Kai abu jau būsite išlieję emocijas, tavo partneris turėtų būti pasiruošęs apie tai ramiai pasikalbėti. Bendravimas yra raktas į stiprius santykius, o mylintis partneris turėtų sugebėti padėti į šalį savo ego ir pripažinti, kad klydo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų