REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia ateinančią savaitę? Pateikiame jums išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę visiems Zodiako ženklams. 

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia ateinančią savaitę? Pateikiame jums išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

Avinas. Būsite puikios nuotaikos, linkę linksminti visus šalia esančius, labai kūrybiški, o ypatingas įkvėpimas lydės tuos, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų arba pramogų kūrimu. Atrodo, savaitės pabaigoje pavyks grįžti ir prie kai kurių su būstu susijusių reikalų. 

Jautis. Dėmesys žada krypti namų, šeimos reikalų arba būsto link – palanku šioje srityje imtis arba tęsti anksčiau pradėtus darbus, stengtis, kad čia būtų dar jaukiau, gražiau, o namiškiai laimingesni. Taip pat bus daug susitikimų, pokalbių, savaitės pabaigoje vis naudingesnių. 

Dvyniai. Būsite labai atviri, judrūs, patiks plėsti akiratį įvairiausiose srityse, galimos trumpos kelionės ir išvykos. Jų, ir ne tik jų metu vyks daug susitikimų, pokalbių įvairiausiomis temomis. Tvarkant piniginius reikalus vis didesnė sėkmė ims lydėti savaitės pabaigoje. 

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Būsite judrūs, dalykiški, tikriausiai bus ir nemažai reikalų, kuriuos reikia sutvarkyti. Visgi didesnė sėkmė šioje srityje ims lydėti savaitės pabaigoje. Taip pat dabar gali būti nemažai piniginių reikalų, pastangos šioje srityje gali atnešti nemažai naudos. 

REKLAMA

Liūtas. Būsite labai energingi, veiklūs, puikios sportinės formos, dėl to tikrai puikiai seksis sportuojantiems, o darbai, kurių imsitės patys, vyks greitai ir efektyviai. Be to, aplinkiniams puikų įspūdį darys jūsų asmeninis žavesys ir mokėjimas kurti puikią nuotaiką, grožio ir patogumo dalykus. 

Mergelė. Gali susidaryti įspūdis, kad gyvenimas jus pamiršo – rimti darbai mažai tikėtini, namie ir taip viskas aišku, tad beliks į kasdienybę žvelgti tarsi pro autobuso langą. Kita vertus, labai geras metas ilsėtis, niekur nesikišti ir kaupti jėgas tam metui, kai jų prireiks. 

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Nedidelių darbų, greitai tvarkomų reikalų gali būti darbe, profesijos srityje. Visgi darbo efektyvumas šioje srityje ims didėti tiktai savaitės pabaigoje. Kartu su artimais draugais bus lengva ne tik prisigalvoti, bet ir imtis bendros smagios, įdomios veiklos. 

Skorpionas. Atrodo, teks padirbėti – darbe, profesijos srityje gali būti ne tik nemažai svarbių darbų, bet ir kitokios juos lydinčios veiklos. Tačiau ir energijos, noro pasirodyti gražiai bus daug, tad bendras įspūdis žada būti labai geras. Ir netgi atnešti apčiuopiamos naudos. 

Šaulys. Rimtų darbų darbe dar teks palaukti – labai tikėtina, kad kol kas tvyros vasaros ramybė. Tačiau energijos bus daug, nuotaika puiki, dėl to bus lengva užsiimti tuo, kas jums miela ir smagu. Labai geras metas kelionei – pavyktų puikiai pailsėti ir patirti malonių įspūdžių. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Veiklos kaži ar bus daug – darbe, profesijos srityje metas jiems dar neatėjo, o namie vyraus įprasta tvarka ir rutina. Beliks tik ramiai viską stebėti, užsiimti tuo, kam įprastai nėra laiko – asmeniniais reikalais ir kaupti jėgas tam metui, kai jų prireiks. 

Vandenis. Dabar daug kas priklausys ne nuo jūsų, o nuo kitų ar kito, galbūt net labai artimo asmens norų, nuotaikos ir veiklos. Kita vertus, ta rodoma iniciatyva gali būti ir labai smagi, ir naudinga, tad beliks ja pasidžiaugti. Dalykiniai reikalai irgi gali klostytis panašiai. 

Žuvys. Nedidelių, bet svarbių darbų, reikalų, kuriuos kažkodėl reikia tvarkyti būtent dabar, gali tik daugėti. Nieko nepadarysi, teks imtis jų visų iš eilės. Labai palankus metas ir imtis su sveikata, sveikatingumu susijusių darbų. Pramoginė gyvenimo pusė apie save primins savaitės pabaigoje. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų