REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Dietologė/trenerė Cecilia Harris (nuotr. facebook.com)

Žvaigždžių trenerė atskleidė, kaip lengvai galima numesti svorio ir atrodyti lyg superžvaiždei. Ji pabrėžia, kad reikia į savo kasdienybę įtraukti kelis punktus, kurie padės pasiekti reikiamo rezultato.

4

Žvaigždžių trenerė atskleidė, kaip lengvai galima numesti svorio ir atrodyti lyg superžvaiždei. Ji pabrėžia, kad reikia į savo kasdienybę įtraukti kelis punktus, kurie padės pasiekti reikiamo rezultato.

REKLAMA

Sporto trenerė Cecilia Harris, kuri gyvena Londone gali pasididžiuoti, jog puikiai atliko savo darbą. Ji sėkmingai patarimais dalijasi su televizijos žvaigžde Lucy Mecklenburgh, kurią treniruoja jau beveik 6 metus.

Įžymybių trenerė bei dietologė yra įkūrusi internetinę platformą, kurioje dalijasi patarimais su žmonėmis, kurie siekia turėti liekną kūną bei būti sveikais. Šiuo metu šia platforma naudojasi daugiau nei 250,000 žmonių ir ji tikisi, kad pasieks dar didesnį sekėjų skaičių.

Trenerė atskyrė pagrindines klaidas, kurių reikia vengti, norint turėti tobulą kūną:

1. Nustokite užkandžiauti.

Anot jos, tai viena iš rimtesnių priežasčių kodėl žmonėms nepavyksta sulieknėti. Reikia būtinai skaičiuoti kalorijas net ir tų užkandžių, kurie laikomi sveikais užkandžiais. Ji rekomenduoja sumažinti užkandžių skaičių, kuriais mėgaujatės tarp valgių.

REKLAMA
REKLAMA

2. Padarykite kalorijų deficitą.

Trenerė sako, jog jei turite riebalų perteklių, reikia sukurti kalorijų deficitą. Norint sulieknėti, būtina sudeginti daugiau kalorijų nei jų gaunate. Reikia atidžiai žiūrėti į tai ką valgote. Negalima valgyti maisto, kuris turi mažai naudingų maisto medžiagų, nes tokiu būdų jūs tik kaupiate kalorijas, o ne naudingas medžiagas organizmui.

REKLAMA

3. Rytinė mankšta.

Rytinė mankšta reikalinga visiems. Užtenka ją atlikti 20-30 min. Ji padeda žmogui prabusti, dieną išlikti geros nuotaikos. Trenerė teigia, jog jei kasdien atliksite mankštą rytais, dienos metu nenorėsite užkandžiauti, nes po mankštos jausitės puikiai ir nenorėsite mėgautis šokoladu, kuris įeina į papildomas apimtis.

4. Naudokitės lieknėjimo programėle.

Ji padės žmogui atidžiai žiūrėti į tai, ką valgote, kokius pratimus atliekate sporto salėje. Taip pat joje yra priminimo funkcija, kuri padės nepamiršti, kokius pratimus rekomenduojama atlikti būtent jums.

REKLAMA
REKLAMA

5. Turėkite dienoraštį.

Cecillia pataria pradėti rašyti dienoraštį, kuriame aiškiai išdėstote tai, ką valgėte, kokius pratimus atlikote, jis padės jums stebėti, kaip keičiasi jūsų kūnas, ar matomi rezultatai.

6. Kardio treniruotės.

Moteris teigia, jog norint turėti liekną kūną, būtina atlikti kardio pratimus, kurie labai veiksmingai padeda deginti kūno riebalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų