REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienis zodiako ženklams atsipalaiduoti neleis. Žvaigždės perspėja, kad daugeliui ženklų reikės budrumo ir atidumo kasdienėje veikloje tam, kad būtų išvengta nelaimių.

Penktadienis zodiako ženklams atsipalaiduoti neleis. Žvaigždės perspėja, kad daugeliui ženklų reikės budrumo ir atidumo kasdienėje veikloje tam, kad būtų išvengta nelaimių.

REKLAMA

Avinas

Stigs atidos, blaivumo, nuoseklumo. Nepasiduokite liūdesiui, kaip ir pirmam impulsui, tačiau ir nebrandinkite vilčių: tai ne visai malonių staigmenų metas. Svarbesnius reikalus atidėkite kitai savaitei.

Tauras

Nevarginkite savęs bendravimu, ypač su valdininkais, vadovybe ar žmonėmis iš toli, nepriimkite atsakingų sprendimų. Venkite ginčų su sutuoktiniu: tai gali virsti pavojingu konfliktu. Tikėtinos problemos per įtakingus asmenis ar užsieniečius.

Dvyniai

Neverta kur nors skubėti, juolab tvarkyti svarbių reikalų. Darbe kuo atidžiau atlikite savo užduotis: didesnė profesinių nesėkmių tikimybė. Galite nukentėti ir nuo vadovų nemalonės. Saugokitės sukčių, paskalų nešiotojų, vagišių.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Pasisekė atostogaujantiems, nes gerai dirbti nebus lengva: stigs atidos, teisingos informacijos, koordinuotų veiksmų su partneriais, tiesiog sėkmės, o reikalaujama iš jūsų bus daug. Tiek aplinkiniai, tiek vadovas gali klaidingai vertinti jūsų elgesį.

REKLAMA

Liūtas

Geriausia šiandien ramiai pabūti namuose, daugiau šilto dėmesio skiriant artimiesiems. Tai apgaulingas, sunkus, pavojingas metas, kai atsitrenkiama į nenumatytas, nelogiškas kliūtis, kai patiri nepelnytą bausmę, pažeminimą...

Mergelė

Kritinis laikas: pavojaus nejausite ir optimizmo ideologija nepasiteisins, tad nepervertinkite savo galimybių. Deja, dabartinės pastangos gali atnešti priešingų rezultatų.

Svarstyklės

Būkite apdairūs bendraudami, dirbdami su informacija, ką nors remontuodami, tvarkydamiesi. Nepalankus laikas pinigus skolinti, investuoti. Gresia nuostoliai, priverstinės išlaidos.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Sunki diena, kai tuščia laukti teisybės, kvaila ką nors planuoti, pasikliauti draugiška pagalba: nenorėkite būti išgirsti ir įvertinti.

Šaulys

Sudėtingas, įtemptas metas, kai geriausia palikti visus reikalus, atidėti darbus ir ilsėtis: bet kokiu atveju vargu ar padarysite tai, ką suplanavote. Saugokitės vagių ir kontrolierių. Geras laikas tolimoms kelionėms.

Ožiaragis

Nerizikuokite savo sveikata ir gerove. Svarbių reikalų patartina netvarkyti, į keliones nevykti, į svečius nevaikščioti. Nepalankus laikas pasirašyti reikšmingus dokumentus.

Vandenis

Nesitikėkite, kad dabartines problemas pavyks išspręsti greitai ir lengvai. Gali kilti konfliktų namuose ir darbe. Pasaugokite savo darbo vietą.

Žuvys

Nepalankus laikas ką nors keisti, nepasiduokite pirmam impulsui ir nepraraskite savitvardos. Jūsų agresyvumas išaugs, tad būkite atidūs, kad nesusipyktumėte su artimaisiais, sutuoktiniu, dalykiniais partneriais, draugais. Venkite patarinėti, mokyti.

Šaltinis: www.vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų