REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasarą mėgstate pasilepinti naminiais varškėčiais? Tuomet dalijamės su jumis puikiu receptu, pagal kurį varškėčius kepdavo ir močiutė. 

Vasarą mėgstate pasilepinti naminiais varškėčiais? Tuomet dalijamės su jumis puikiu receptu, pagal kurį varškėčius kepdavo ir močiutė. 

REKLAMA

Varškėčiams reikės: miltų : 4 valgomieji šaukštai; varškės: 1 kg; cukraus: 60 g; vanilinio cukraus: 20 g; kiaušinių 3; druskos: žiupsnelis; aliejaus; juodųjų serbentų uogienė (arba kita Jūsų mėgstama); grietinės.

GAMINIMAS

Pradžioje į varškę įmuškite kiaušinius, įdėkite miltus, cukrų, vanilinį cukrų bei druską.

Viską gerai išmaišykite, padaliinkite į 25 vienodas dalis, iš kiekvieno padarykite rutuliuką, apvoliokite miltais ir padarykite mažus blynelius.

Trumpai apkepkime aliejuje iš abiejų pusių. Ant skardos, užklotos kepimo popieriumi, sudėkite varškėčius, o skardą dėkite į įkaitintą orkaitę (iki 180 laipsnių temperatūris). Kepkite maždaug 5 minutes.

Galiausiai varškėčius patiekite su uogiene ir grietine. Bus labai skanu!

Šaltinis: worldrecipes.eu

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų