REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Tiger Woods (tv3.lt fotomontažas)

Garsiausias golfo žaidėjas visame pasaulyje – Tigeris Woodsas – nuskambėjęs ne tik kaip šio sporto legenda, bet taip pat ir kaip tikras mergišius. Ne paslaptis, kad žymaus vyro gyvenimą drebino tiek svaigios pergalės, tiek skaudūs asmeniniai išgyvenimai be nuopoliai.

11

Garsiausias golfo žaidėjas visame pasaulyje – Tigeris Woodsas – nuskambėjęs ne tik kaip šio sporto legenda, bet taip pat ir kaip tikras mergišius. Ne paslaptis, kad žymaus vyro gyvenimą drebino tiek svaigios pergalės, tiek skaudūs asmeniniai išgyvenimai be nuopoliai.

REKLAMA

Savo sėkmingą karjerą golfo pasaulyje T. Woodsas nutraukė dar 2008-aisiais – 11 metų jam nepavyko užsivilkti žaliojo nugalėtojo švarko, tačiau 2019-ųjų pavasarį jis ir vėl laimėjo įspūdingą golfo trofėjų.

 

Visgi ne vienas gilinosi ir į sportininko biografiją – kaip jaunam vaikinui pavyko tapti golfo legenda visame pasaulyje? Sportininko motina Kultida iš Tailando atvyko į Ameriką – moteris nemokėjo nei anglų kalbos, nepažinojo kultūros, tačiau jau tada ji buvo su mylimuoju Earlu Woodsu. Įdomu tai, jog T. Woodso tėvas Earlas, kai atvyko su mylimąja į Ameriką, dar buvo nenutraukęs ankstesnių savo santykių su pirmąja žmona ir trijų vaikų motina Barbara. T. Woodso tėvas vėliau visą likusį gyvenimą buvo neištikimas savo antrajai žmonai – jis to nė kiek neslėpė.

Earlas buvo ištikimas tik savo hobiui – golfui. Būtent nuo mažų dienų Tigeris stebėjo, kaip jo tėvas šlifuoja smūgius ir jų technikas, todėl ir pats pamilo šį sportą.

REKLAMA
REKLAMA

Namuose – sekso vakarėliai

Manoma, kad visos Tigerio problemos ir atkeliavo iš vaikystės ir tėvų auklėjimo spragų. Golfo legendą tėvas auklėjo labai griežtai ir kur kas labiau lyg „golfo mašiną“, o ne paprastą vaikiną. Manoma, kad dėl to išsivystė sportininko seksualinis nesivaldymas, azartinių žaidimų manija bei šaltumas. Tiesa, artimi golfo žvaigždės šaltiniai tvirtino, jog jo mama jaunuolį augino tarsi princą, o tėvas – priešingai – nerodė jokios meilės bei nesakė gražių žodžių.

REKLAMA

T. Woodso biografijos autoriai teigė, kad golfo legendos vaikystės namuose vykdavo nuolatiniai „dulkinimosi rodeo“ – jo tėvas nuolat leisdavo laiką su jaunesnėmis merginomis, televizoriaus ekranuose būdavo rodomi tik pornografijos filmai, o sekso žaislai netilpdavo spintose.

Visgi jo motina tyliai kentėjo ir žinojo, kad nieko viešai pasakoti apie tokias orgijas ir vakarėlius – negalima. Moteris suprato, kad būti E. Woodso žmona reiškia atsitverti nebylės siena.

Tiesa, Kultida savo neištikimam sutuoktiniui atkeršijo po mirties – golfo žvaigždė mirė 2006-aisiais nuo prostatos vėžio, o jo žmona pelenus išbarstė bevardžiame kape.

REKLAMA
REKLAMA

Ne paslaptis, kad T. Woodso tėvai buvo kalti ir dėl skausmingų pirmosios meilės skyrybų. Vaikino tėvai nenorėjo, kad jis susitikinėtų su gražuole blondine Dina Gravell, todėl sportininką įtikino, kad ji manipuliuoja jo jausmais ir santykiais siekdama tik naudos sau. Vis dar svarstoma, kaip būtų pasikeitęs T. Woodso gyvenimas, jei jo tėvai nebūtų sugriovę pirmosios meilės. Gal legenda būtų pasiekęs dar daugiau ir būtų išvengęs skambių skyrybų?

Sekso skandalas

2004-aisiais T. Woodsas susituokė su švede Elin Nordegren. Pora po trejų metų santuokos susilaukė dukros Sam, o po metų – sūnaus Charlie. Tiesa, iškart po sūnaus gimimo buvo paskelbtas žurnalistų tyrimas, kuriame paaiškėjo, kad Woodsas turėjo santykių su Niujorko naktinio klubo itin svarbių klientų vadybininke Rachel Uchitel. Tokia žinutė nuskambėjo po visą pasaulį – kaipmat atsirado dešimtys moterų, kurios tvirtino, kad turėjo lytinių santykių su T. Woodsu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Toks smūgis nemenkai kirto sporto legendai per finansus – ne viena reklamos ir rėmimo įmonė nutraukė sutartis su juo. Manoma, kad T. Woodsas prarado nuo 4 iki 12 milijardų eurų. Visgi jo mylimoji pasielgė kiek kitaip nei jo motina – ši iškart žengė lemtingą žingsnį ir padavė skyrybų prašymą. Moteris prisiteisė 80 milijonų eurų, nusipirko namus, baigė mokslus ir tapo diplomuota psichologe.

Būtent žinia apie golfo legendos išdavystes nuvilnijo 2010-aisiais. Tigeris buvo kaltinamas savo sutuoktinę per penkerius santuokos metus išdavęs su 120 moterų. Viena jų – poros kaimynės dukra.

Šaltiniai teigia, kad golfo legenda iš viso yra permiegojęs su 250 moterų. Vien su 120 – per penkerius metus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų