REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Mariah Carey ir jos mylimieji (tv3.lt fotomontažas)

Dainininkei Mariah Carey skandalai tikrai nėra tolimas reiškinys, vis dėlto kai kas, ką moteris pati apie save atskleidė, pritrenkė daugybę jos gerbėjų.

11

Dainininkei Mariah Carey skandalai tikrai nėra tolimas reiškinys, vis dėlto kai kas, ką moteris pati apie save atskleidė, pritrenkė daugybę jos gerbėjų.

REKLAMA

Visai neseniai užsienio žiniasklaidai žinoma atlikėja papasakojo, su kiek vyrų iš tiesų yra permiegojusi.

Pasirodo, kad nepaisant to, kad ją žino visi, o jos apdarai dažnai yra itin iššaukiantys, M. Carey per visą savbo gyvenimą yra permiegojusi su 5 vyrais.

„Esu miegojusi tik su 5 vyrais, todėl tam tikra prasme esu drovuolė, ypatingai palyginus su kitais žmonėmis, esančiais šiame lauke“, – sakė ji kalbėdama apie kitus žinomus muzikantus.

Tikėtina, kad tai, ką sako M. Carey, galėtų būti tiesa, mat anksčiau ji yra turėjusi 3 vaikinus ir 2 buvusius vyrus.

Su pirmuoju savo vyru – Tommy Mottola – Mariah susituokė 1993 metais, tačiau jau po 5 metų jų meilė baigėsi, pora pasuko skirtingais keliais. Negana to, Tommy buvo 20 metų vyresnis už atlikėją.

REKLAMA
REKLAMA

„Įsivaizduokite vaiką-nuotaką. Kaip žmogus, neturėjau jokios laisvės. Jaučiausi beveik kaip kalėjime“, – neslėpė dainininkė prisimindama pirmąją santuoką.

REKLAMA

Tiesa, panašiai apie šią santuoką atsiliepė ir jos vyras, kuris vėliau ją apibūdino kaip „tikrai neteisingą ir nepriimtiną“.

Po Tommy, Mariah ištekėjo už Luiso Miguelio – poros santuoka truko 3 metus. Praėjus 10 metų po šių skyrybų, M. Carey ir vėl ištekėjo – šįkart už komiko Nicko Cannono. Su juo jiedu susilaukė ir dvynių.

Išsiskyrusi su šiuo vyru ji dar bandė laimę su ne galo turtingu Jamesu Packeriu – šis moteriai taip pat pasipiršo, tačiau nesulaukę vestuvių jiedu pasuko skirtingais keliais. Tiesa, šis vyras apie Mariah atsiliepė tik gražiai, o jų skyrybas pavadino žemiausiu tašku savo gyvenime.

Galiausiai, dabar, M. Carey susitikinėja su Bryanu Tanaka – tiesa, pora nuolat skiriasi ir taikosi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų