REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Amy Kyne išsiaiškino, kad dėmių problemą gali išspręsti kūdikio drabužėlius iškabindama saulėje, rašoma dailymail.co.uk.

Amy Kyne išsiaiškino, kad dėmių problemą gali išspręsti kūdikio drabužėlius iškabindama saulėje, rašoma dailymail.co.uk.

REKLAMA

Šia įspūdinga gudrybe, kartu su „prieš“ ir „po“ nuotraukomis, ji pasidalino feisbuke. Vasariškų dėmių valymo būdų taip pat pažėrė „Dr. Beckmann“ valymo ekspertai.

Jauna mama papasakojo, kaip iš savo naujagimio drabužėlių dėmes šalina be jokių priemonių – ji tiesiog juos iškabina saulėje.

Amy Kyne iš Notingemo, Didžiosios Britanijos, savo įspūdinga gudrybe pasidalino feisbuko grupėje „Cleaning hacks, tips and recommendations“ – ji įkėlė balto šliaužtinuko su pomidorų padažo dėmėmis nuotrauką, o vėliau – to paties švaraus drabužėlio nuotrauką po 24 valandų.

Antrojoje nuotraukoje matomas šliaužtinukas yra tobulai baltas, be mažiausios dėmelės pėdsako, o toks rezultatas pasiektas nenaudojant jokių specialių priemonių.

REKLAMA
REKLAMA

Trijų vaikų mama nėra vienintelė socialinių tinklų naudotoja, atradusi šį patogų skalbimo būdą – ir daugiau žmonių sako, kad balinimas saule puikiai išvalo kūdikių drabužėlių dėmes.

REKLAMA

Ultravioletiniai saulės spinduliai gali suardyti cheminius ryšius dėmėse ir sukelti balinamąjį poveikį. Nors tai puikiai tinka dėmėms šalinti, per daug saulės taip pat gali išblukinti drabužių spalvas.

Savo įraše Amy rašė: „Nuotraukos prieš 24 valandas saulėkaitoje ir po jų – nereikėjo jokio dėmių valiklio.“

Viena socialinių tinklų naudotoja rašė: „Tai tikra tiesa. Stiprioje saulėkaitoje per kelias valandas išgaruoja kakučių ir pomidorų dėmės. Neklauskite manęs, kodėl, bet tai tikrai veikia.“

Kiti socialinio tinklo naudotojai aiškino, kaip daryti, kad drabužiai būtų akinamai balti ir aiškino, kad pirma juos išskalbia, o tuomet palieka džiūti saulėje.

REKLAMA
REKLAMA

Kita mama sakė, kad kartais savo dukros mokyklos uniformos marškinėlius išmirko baliklyje ir palieka saulėkaitoje, kad nebeliktų nė mažiausios dėmelės.

Ji rašė: „Taip skalbiu savo dukros mokyklinės uniformos marškinėlius ir kojines. Drabužiai būna akinamai balti! Išmirkau viską baliklyje ir tuomet išskalbiu. Jei lieka keletas nežymių dėmių pėdsakų, viską iškabinu saulėkaitoje ir tada jie būna kaip nauji.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų