REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienio horoskopas žada, jog daugumai Zodiakų ženklų diena bus nervinga, įtempta. Astrologai pataria sprendimus priimti atsakingai, gerai apgalvojus. Galimi konfliktai su artimaisiais, todėl vertėtų bendrauti atsakingai.

Pirmadienio horoskopas žada, jog daugumai Zodiakų ženklų diena bus nervinga, įtempta. Astrologai pataria sprendimus priimti atsakingai, gerai apgalvojus. Galimi konfliktai su artimaisiais, todėl vertėtų bendrauti atsakingai.

REKLAMA

Avinas

Nesklandumai santykiuose su artimaisiais, mylimu asmeniu gali peraugti į nepasitenkinimą savimi bei pasauliu. Patariama mažiau bendrauti, nieko nežadėti nepagalvojus (pirmas įspūdis gali būti klaidingas).

Tauras

Nervintis pakaks pagrindo, ypač darbe, kadangi reikalai strigs. Tik dėl to nieko neteiskite ir nebarkite ir neužsikraukite kaltės jausmo. Tai nepalanki diena bendrauti, aktyviai veiklai, tvarkyti karjeros reikalus. Popiet kai kas pasisuks į gera.

Dvyniai

Geri norai, žavūs planai gali būti tas masalas, kurį prarijus daug netenkama, tad mažiau svajokite, likite realistai, nesivelkite į avantiūras. Stenkitės mažiau norėti.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Galimi sunkumai darbe. Namuose nemėginkite išsikrauti: sukelsite nemenką skandalą. Pasaugokite vaikus.

Liūtas

Susierzinsite dėl niekų. Galima greitai susipykti su antrąja puse, dalykiniais partneriais. Tai atvirkštinio virsmo diena, kai dori žmonės gali atrodyti kvailiai ar apgavikai, o pastarieji – kelti pasitikėjimą. Prisiverskite nusišypsoti, paieškoti komiškumo jums nesmagiose situacijoje.

REKLAMA

Mergelė

Būsite linkę nusivilti savo aplinka, darbu, tačiau tai laikinas liūdesys, į jį nederėtų kreipti rimto dėmesio, jau rytoj jausitės puikiai. Niekam neleiskite kištis į jūsų asmeninius reikalus.

Svarstyklės

Stenkitės mažiau į save atkreipti dėmesį, likti nuošalyje, neatskleisti savo tikrosios nuomonės, požiūrio į kokį nors asmenį. Būkite atidesni bendraudami su mylimu žmogumi.

Skorpionas

Neskubinkite įvykių, mokėkite nusileisti ir laukti. Venkite ginčų, ypač ideologinėmis temomis, nekeiskite ir senų įsitikinimų dėl naujo autoriteto. Niekam nieko nežadėkite ir už nieką nelaiduokite, venkite bet kokio tarpininkavimo.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Kelsite sau pernelyg didelius reikalavimus. Niekur neskubėkite ir nesivelkite į diskusijas, tiek su vadovybe darbe, tiek su artimaisiais namuose. Darbe imkitės tik nesudėtingų, jums aiškių užduočių.

Ožiaragis

Pasistenkite nugalėti vidinį nepasitenkinimą, nerimą, nebendraukite su įtariais, linkusiais į intrigas asmenims. Nepasikliaukite tarpininkais (ypač tvarkydami piniginius bei turto reikalus).

Vandenis

Nesiimkite radikalių veiksmų: už iniciatyvą teks sumokėti asmenine laime, patirti nuostolių. Šiandien greit susierzinsite, supyksite, jums nebūdingai užsiplieksite. Darbe profesinės, finansinės problemos atrodys didesnės, nei yra iš tiesų, o namuose niekas neįtiks.

Žuvys

Iki pietų nesiimkite atsakingų darbų, reikalaujančių tikslumo bei atsargumo: per tai galimi nuostoliai. Saugokite sveikatą, būkite atidūs maisto kokybei. Vakaras bus palankus aplankyti bičiulius.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų