REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitės pradžia jau čia pat, sužinokite, kas jūsų laukia ir atidžiai įsiklausykite: dviem Zodiako ženklams ateinančią savaitę klius su kaupu. Būkite atsargūs. 

Savaitės pradžia jau čia pat, sužinokite, kas jūsų laukia ir atidžiai įsiklausykite: dviem Zodiako ženklams ateinančią savaitę klius su kaupu. Būkite atsargūs. 

REKLAMA

Avinas. Atsiras ne viena proga kur nors neilgam nuvykti ir pasikalbėti su įdomiais jums žmonėmis. Bus vis daugiau smagių pramogų.

Jautis. Į piniginius reikalus dažnai žvelgsite kaip generolas į mūšio lauką. Iš tiesų, pastangos šioje srityje gali atnešti nemažai naudos. Palankus metas tvarkyti, įrengti namus.

Dvyniai. Pasisaugokite, pavojus tyko už kampo. Turėtumėte tiksliai žinoti, kur einate ir ką darote, antraip pakliūsite į rimtą pavojų. 

Vėžys. Ramus metas – darbe darbų nedaug, kiek smarkiau suktis reikės tik savaitės viduryje. Namie irgi viskas savo vietose. Lydės sėkmė siekiant finansinės naudos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Vis stipriau švies ir aplinkinius kerės jūsų asmeninis žavesys. Tai puikus metas rūpintis savo išvaizda ir nudžiuginti save nedideliais malonumais. Be to, gali atsiskleisti ir jausmai.

REKLAMA

Mergelė. Pagaliau jūsų kieme bus šventė ir jūs galėsite mėgautis veikla, kurios trokštate. 

Svarstyklės. Dalykinėje srityje veiklos nedaug. Palankus metas daug fizinių jėgų reikalaujančioms kelionėms. Palankus metas ką nors smagaus, malonaus nuveikti kartu su draugais. Arba aptarti tokią galimybę.

Skorpionas. Nemaloni žinia nukris lyg iš giedro dangaus. Ji bus ne tokia, kurios troškote, todėl turės praeiti šiek tiek laiko, kad su tuo susitaikytumėte,

Šaulys. Dalykinėje srityje tikėtinas spaudimas elgtis ne taip kaip norite, o kaip reikia kažkam kitam. Bet prasideda labai palankus metas kelionei, kurios metu lepinamas kūnas ir ilsisi siela.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Tikriausiai nestigs nedidelių darbų, apie save primins visokie įsipareigojimai. Tai bus nelabai įdomu, bet teks imtis jų visų iš eilės. Palankus metas aktyviai rūpintis savo arba artimųjų sveikatingumu.

Vandenis. Linksmas, smagus metas – nestigs kūrybos ir pramogų, tačiau vyraus tokios, kurių metu daug judama, varžomasi ar lenktyniaujama. Santykiai su antrąja puse gali džiuginti vis labiau.

Žuvys. Palankus metas imtis ar tęsti svarbius, galbūt sunkius darbus namie. Namiškiai gali būti nepatenkinti, kad į juos kreipiatės liepiamąja nuosaka. Savaitės vidurys gali atnešti nedidelių pajamų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų