REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors savaitgalį turėtumėte atsipalaiduoti, visgi neužbaigti darbai ir problemos vysis ir neleis apie jas pamiršti. Ramybės neduos ir artimųjų problemos, stengsitės padėti viskuo, kuo tik galėsite.

Nors savaitgalį turėtumėte atsipalaiduoti, visgi neužbaigti darbai ir problemos vysis ir neleis apie jas pamiršti. Ramybės neduos ir artimųjų problemos, stengsitės padėti viskuo, kuo tik galėsite.

REKLAMA

Avinas

Dėl dalykinės, politinės situacijos, viešo dėmesio ar kokio jaudinamo įvykio galite prastai išsimiegoti ir dieną pradėti išsiblaškę. Tikriausiai kažkur vėluosite, kažką pamesite arba ne į temą kalbėsite. Lengva susikompromituoti.

Tauras

Tai, ko tikėjotės iš kolektyvo, komandos, draugo, gali nepasiteisinti. Galbūt sužinosite apie intrigas, kažkieno slaptą nuomonę, nuslėptą patyrimą, ir tai jus nuvils. Turėkite kantrybės ir tikro draugiškumo.

Dvyniai

Šiandien galite graužtis dėl ne vietoje ir ne laiku ištartų žodžių. Arba kaip tik dėl to, kad jūs kažko neperspėjote, nutylėjote svarbią informaciją, ir tai sukėlė padarinių bei nepasitikėjimą.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Jums bus nelengva kitus įtikinti savo teisumu. Demagoginės klišės nebedarys įspūdžio, o jomis dangstomas nesąžiningas, neteisingas elgesys bus po truputį demaskuojamas. Konkurentai, oponentai tikrai netylės.

REKLAMA

Liūtas

Ši diena jums turėtų būti nebloga, tik galbūt sunervins neplanuotos išlaidos, rinkliavos. Raskite laiko sveikatai, naudingoms procedūroms.

Mergelė

Jums ausyse gali įkyriai skambėti kažkokia nemaloni replika arba informacija apie artimą žmogų. Naktį, paryčiais labai nesaugu važinėtis, ypač neblaiviems ar apsnūdusiems: gresia rimtos problemos.

Svarstyklės

Ir naktį, ir iš ryto galite dėl kažko nepaliaujamai graužtis, nerasti ramybės. Galbūt jausitės apgauti ar ką nors apgavę. Gali būti ir taip, kad artimo žmogaus bėdos ar poelgiai jus vers jaustis nesaugiai, nerimauti.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jūsų galvoje nuo pat ryto suksis ne itin dori planai, susiję su avantiūromis, pramogomis, meilės nuotykiais ir kitomis pagundomis. Vargu ar sugebėsite išlaviruoti dviprasmiškoje situacijoje, nieko neįskaudinę ir nenuvylę.

Šaulys

Su nerimu eisite į darbą (jei šiandien reikia dirbti). Vis dėlto diena bus palanki, ypač vakaras, susitikite su senais draugais.

Ožiaragis

Gali nepavykti tarpininkavimas, susitarimas dėl įtakos sferų ar kt. Galbūt kažkuo nepasidalinsite su konkurentais ar kolegomis. Galite tirštinti spalvas dėl smulkmenų, išpūsti kitų trūkumus. Šio vakaro jūsų planai gali nepatikti antrajai pusei.

Vandenis

Bus nelengva, jeigu turite skolų. Regis, jums primins seną skolą, arba paaiškės, kad iš pažįstamo asmens beveik nebeįmanoma atgauti paskolinto daikto.

Žuvys

Kai kurie jūsų įsitikinimai, principai veikiausiai jums tik kenkia, o ne padeda. Tuo galite įsitikinti šiandien, kai galbūt paaiškės, kad tiesa ne jūsų pusėje. Kita vertus, jus mylintis artimas žmogus stengsis paguosti, protingai patarti.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų