REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vestuvėms ne viena nuotaka besiruošdama praleidžia ištisus mėnesius. Tam, kad būtų kruopščiai suplanuota kiekviena smulkmena, vienos renkasi net organizatorių siūlomas paslaugas, tačiau kitos viską organizuoja pačios.

Vestuvėms ne viena nuotaka besiruošdama praleidžia ištisus mėnesius. Tam, kad būtų kruopščiai suplanuota kiekviena smulkmena, vienos renkasi net organizatorių siūlomas paslaugas, tačiau kitos viską organizuoja pačios.

REKLAMA

Būtent savo tuoktuves pati planavusi lietuvaitė Kristina tv3.lt tvirtino, kad ruošiantis svarbiausiai gyvenimo dienai tikrai netrūko kuriozų, kurie galėjo išvesti iš kantrybės.

2017-ųjų rugpjūtį vestuves iškėlusi moteris sakė, kad pirmosios nelaimės pasirodė likus dar keliems mėnesiams iki didžiosios šventės – apsilankymas soliariume baigėsi ne taip, kaip turėjo būti.

„Nusipirkau soliariumo abonementą, nes norėjau įdegti prieš vestuves, tačiau atėjusi kitą dieną į ten pamačiau, jog viskas apgriauta. Sužinojau, kad vyksta renovacija ir jis duris atvers tik po 2 mėnesių...“, – istoriją pradėjo Kristina.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, tai tikrai ne vienintelis kuriozas, nutikęs ruošiantis puotai. Kitas nemalonus įvykis buvo su nuotakos suknele. 

„Rezervavau suknelę, ji buvo iš geriausio salono Alytuje. Nemaniau, kad bus taip nepagarbu. Šiek tiek buvo pikta, nes, kai užėjau į vidų, kartu atvyko kita mergina, kuri suknelę žadėjo nuomotis už 1800 eurų... Mano suma buvo stipriai neprilygstanti šiai, kone penkis kartus mažesnė, todėl ją priėmė be eilės, mano laiku. Mačiau, kad darbuotojai suprato, kad iš jos gali uždirbti, o aš pasijutau labai nesmagiai“, – pasakojo Dovilė.

REKLAMA

Suknelės kuriozai vien tik ne itin maloniu nuomos punkto darbuotojų bendravimu nesibaigė. Kristina tv3.lt pasakojo, kad meistrės savo darbo neatliko iki galo. 

„Prašiau nenukirpti sijono, bet, atėjus į kitą primatavimą, pamačiau, kad jis nukirptas ir prisiūtas visai kitas... Atrodžiau tiesiog kaip karvė. Man sakė, kad pataisys, bet..., – stabtelėjo buvusi nuotaka. – Atėjusi vestuvių išvakarėse sužinojau, kad savininkės nėra. Man suknelę atidavė kita moteris, bet, pasirodo, šįkart suknelė buvo tiesiog per maža. Sijonas nepakoreguotas... Kažkoks kosmosas. Ryte su makiažu ir šukuosena moviau tiesiu taikymu į parduotuvę, nusipirkau pirmą gražesnę pasitaikiusią suknelę ir skubėjau į santuokų rūmus.“

REKLAMA
REKLAMA

 Kristinos vestuvių nelaimės po vieną nevaikščiojo – pasirodo, jog taip pat sunkumų kilo ir su restoranu.

„Dabar pagalvojus net nežinau, kas mūsų vestuvėse gero buvo... Restorane užsisakėme medžiagines servetėles, puokštes, žvakes. Pasirodo, kad atvykus vietoj puokščių buvo tiesiog kažkokios apdžiūvusios trys šakelės. Servetėlės – popierinės... Aš, žinoma, šokau į akis, todėl greitai išminusavo tai iš sąskaitos“, – dėstė moteris.

Aptarnavimo, apie kokį Kristina svajojo, ji negavo nė trupučio.

„Stalas turėjo būti apskritas, bet buvo keturkampis.... Tai buvo net ne vestuvės, nežinau, kaip tai pavadinti. Geriau į kelionę kokią išlėkti nei kelti šventę. Išvakarėse tiesiog verkiau apsivilkusi tą kraupią suknelę. Grąžinau ją kitą dieną, kadangi nebuvau jos net apsivilkusi, paklausiau, ar galėčiau nemokėti už valymą, bet neleido. Nenorėjau gadintis sau nuotaikos, nes ruošėmės medaus mėnesio kelionei, kuri ir buvo geriausias mums nutikęs dalykas. Gal dėl to, kad Italija, o ne Lietuva?“, – pridūrė moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų