REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Karina Krysko-Skambinė (nuotr. Organizatorių)

Nors šiuo metu Lietuvoje saulė nedžiugina, žymi dainininkė bei grupės „69 danguje“ narė Karina Krysko-Skambinė, saulės voniomis išvyko mėgautis į Kroatiją. 

9

Nors šiuo metu Lietuvoje saulė nedžiugina, žymi dainininkė bei grupės „69 danguje“ narė Karina Krysko-Skambinė, saulės voniomis išvyko mėgautis į Kroatiją. 

REKLAMA

Atlikėja socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo nuotrauka, kurioje ji spinduliuoja seksualumu ir nuo jos veido nedingsta šypsena.

Moteris rašo, kad šios atostogos buvo vienos geresnių jos atostogų pastaruoju metu. „Nepamirštamos ir vienos nuostabiausių mano šių metų atostogos! Kroatija nepaprastai maloniai nustebino savo gamtos grožiu, oru, skaniu maistu ir labai maloniais, svetingais, draugiškais, palankiais vietiniais žmonėmis“, — brūkštelėjo ji.

Šis kadras susilaukė ir daugybės pagyrų iš sekėjų, kurie negailėjo gražių žodžių jai: „Nuostabi dama“, „Deivė“, „Tobula esi, mieloji““, — rašė komentatoriai.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, kad anksčiau ji portalui atskleidė savo grožio paslaptis. Atlikėja atvira: puoselėti pozityvų nusiteikimą dažnai padeda ir aktyvi fizinė veikla. Neseniai ji išbandė naujas treniruotes ir liko sužavėta dar nepatirtų pojūčių.

REKLAMA

Pilatesas ne ant kilimėlio

Tinklinis, plaukimas ir netgi akademinis irklavimas, o galiausiai — šokiai, šokiai ir dar kartą šokiai. Šitaip savo išbandytas sporto šakas vardija šokėja ir vokalistė Karina Krysko-Skambinė. Tiesa, žinoma moteris prisiminė, jog prieš septynerius metus, gimus sūnui Majui, fizinę formą atgavo lankydama asmeninius pilateso užsiėmimus. Pastaruoju metu ji sportuoja grupinėse treniruotėse.

Nuo mažumės sportui simpatizuojanti atlikėja nesiliauja ieškojusi alternatyvių užsiėmimų. Ji pasakoja naujai atradusi modernias pilateso treniruotes — vadinamąjį reformerį: „Čia viskas kitaip. Atliekant pratimus ant gana neįprastos platformos, apima visai kiti pojūčiai nei gulint ant kilimėlio ar stovint. Atrodo, lyg kūnas dirba kažkaip naujai ir raumenys tonizuojami tiesiog bematant. Ta valanda salėje nė kiek neprailgo, netgi norėjosi dar šiek tiek.“

REKLAMA
REKLAMA

Jėgos ir tempimų pratimai

Dainininkė pasakoja po ilgokos pertraukos aplankiusi iš emigracijos Didžiojoje Britanijoje į Lietuvą grįžusią savo trenerę Martyną Pumputytę. Ši įgyvendino seną savo svajonę — neseniai įkūrė pilateso treniruočių studiją Kaune.

K. Krysko-Skambinė nepraleido progos gyvai išbandyti kol kas dar retai mūsų šalyje sutinkamus įrenginius — pilateso reformerius.

„Gerai žinau, ką reiškia sportuoti nuolatinėje trenerės priežiūroje, kai pro jos akis nepraslysta nė menkiausia smulkmena, kaskart sulauki profesionalių pastabų, patarimų, kaip vieną ar kitą pratimą atlikti maksimaliai teisingai. Tuomet gali drąsiau tikėtis ir gero efekto. Man patinka, kad per valandą gali gauti pakankamą krūvį visoms raumenų grupėms. Be to, čia visas pratimų kompleksas — nuo tempimų iki jėgos lavinimo“, — šviežius įspūdžius pasakojo pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Greta repeticijų — treniruotės

Ji prisipažįsta vis stokojanti daugiau laisvo laiko, kurį galėtų skirti sportui, todėl į valandines treniruotes išsiruošia du arba tris kartus per savaitę. Paskutinius kelerius metus vis dažniau teatro scenoje matoma ir save aktorystėje atradusi Karina neslepia, kad įtemptas darbų grafikas koreguoja pomėgių rutiną, tad į sporto salę jai dažniau tenka užsukti rytais.

Įprastas svorių kilnojimas pernelyg nežavi — moteris renkasi intensyvesnes treniruotes, dažniausiai atliekamas su savo kūno svoriu.

Geras fizinis pasirengimas jai tiesiogiai atsiliepia scenoje, kuomet miuzikluose pasirodančiai solistei reikia tuo pat metu atlikti tris veiksmus — vaidinti, dainuoti ir šokti. Atlaikyti tokius krūvius nelengva. Būna, kad kitądien po spektaklių paskausta raumenis. Todėl greta kasdienių repeticijų ypač praverčia fizinės treniruotės.

REKLAMA

Tolyn nuo senatvės

Svarbiausia, anot Karinos, kad sportas rezultatyviai stabdo ir atitolina senėjimo procesus.

„Manau, šiais laikais scenos žmogus privalo stengtis atrodyti gerai, palaikyti formą. Aš tai darau gal net labiau dėl savęs. Sportuodama tiesiog jaučiuosi gerai — atsiranda daugiau jėgų, kūnas įgauna papildomą tonusą. Dar vienas pliusas, jog iškart pakyla nuotaika. Juk sportuojant gaminasi laimės hormonas! Tai išties jaučiasi. Būna, kad ateini be nuotaikos, su kažkokiomis problemomis, bet sportuodama tu jas pamiršti arba dar geriau — atrandi sprendimo būdus“, — asmenine patirtimi dalijosi Karina.

Treniruotėse ji pataria kaskart susikoncentruoti į tai, ką darote tą akimirką: galvoti apie pratimą, kaip taisyklingai jį atlikti, sutelkti dėmesį į savo kūno padėtį, kvėpavimą ir kitas detales.

REKLAMA

Artėja laikas pažadams

„Pilatesas daug kam dar menkai pažįstamas, o kai kam kelia asociacijas su moterų sportu. Nė velnio! Pati mačiau, kaip greta prakaitavo jaunas vaikinas. Vyrams čia tikrai yra ką veikti. Bet kalbos ir lieka tik kalbomis, nuo jų stipresnis ir energingesnis netapsi. Todėl siūlau tiesiog pasiryžti ir vieną kartą pabandyti“, — šyptelėjo K. Krysko-Skambinė, juokais pridūrusi, jog artėja Naujieji — tradicinis pažadų metas pradėti gyventi sveikiau ir aktyviau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų