REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Simona Milinytė (Eugene Eismont nuotr.)

Jau kelerius metus gyvenimą ir karjerą už Atlanto kurianti atlikėja Simona Milinytė šeštadienio rytą savo „Facebook“ paskyroje pasidalijo išgyvenimais – Kalifornijoje gyvenanti mergina patyrė žemės drebėjimą.

19

Jau kelerius metus gyvenimą ir karjerą už Atlanto kurianti atlikėja Simona Milinytė šeštadienio rytą savo „Facebook“ paskyroje pasidalijo išgyvenimais – Kalifornijoje gyvenanti mergina patyrė žemės drebėjimą.

REKLAMA

Jautri merginos žinutė kaipmat apskriejo jos draugus socialiniuose tinkluose bei sekėjus.

„Nežinau, kada buvau tokia išsigandus… Košmaras! Vakar Kalifornijoj turėjom 6,4 balų dremėjimą. Prabudau ryte nuo krentančių daiktų, besidaužančių durų garso. Ir, va, super – šiandien vakare sulaukėm dar didesnio drebėjimo! 7,1 balų! 

Buvo nežmoniškai baisu. Visą vakarą, iki beveik 22 valandos, aš ir visi kaimynai iš aplinkinių butų ir namų sedėjom kieme, nes namai taip ir liko linguoti....

REKLAMA
REKLAMA

Tikrai, prisipažinsiu, seniai buvau tokia išsigandusi. Jau kas kas, bet žemės drebėjimai yra tikrai nejuokinga“, – skelbė ji.

tv3.lt šeštadienio rytą susisiekė su Kalifornijoje gyvenančia Simona. Ši sunkiai rinko žodžius.

REKLAMA

„Dar dabar visa drebu. Kažkoks košmaras šios pora dienų. Vakar atsibudau, nes pradėjo durys trankytis, daiktai krist nuo lentynų. Išsigandus visa atsibudau, kol susigaudžiau, kas vyksta“, – kalbėjo ji.

„Vakar vakare taip pradėjo purtyti, kad diplomai, daiktai krito, langai, durys daužėsi, stalčiai atsidarė visi, viskas nuo lentynų virst pradėjo. Žiaurus šokas buvo! Baisu, o svarbiausia, kad praneša, jog dar bus“, – tv3.lt sakė Simona.

Mergina sakė, jog jos komanda netgi pasidalijo patarimais, kaip elgtis tokioje situacijoje.

„Dabar mano publicistai ir agentai surašė man šį vakarą nurodymus: daiktus, ką susidėti, kur dėtis, ką daryti. Tai visą vakarą dabar mokinuosi, ką daryt, ir ruošiuos dar drebėjimams… Bet dar šoke aš visiškai. Kažkoks košmaras vakaras šis buvo“, – kalbėjo mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad Simona Milinytė neseniai įsiamžino įspūdingoje fotosesijoje ir šį kartą parodė visai kitokį savo veidą.

Tiesa, mergina neslepia, kad šią savo pusę ne kartą bandė paslėpti.

„Dauguma mano fotosesijų yra mielos, glamūrinės. Ypač pastaruoju metu mažai dėjau drąsių, ryškių nuotraukų ir į savo socialinius tinklus. Tačiau kad ir kiek stengiausi būti gera, kukli – nepavyko“, – prisipažino Simonna.

„Esu kokia esu. Aš – ryški asmenybė, niekad nenustygstanti vietoje. Todėl slėptis už kiauto man yra sunku. Aš manau, kad pasitikėjimas savimi yra vienas svarbiausių moters bruožų ir šia fotosesija norėjau tą ir parodyti“, – atviravo mergina.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dar anksčiau mergina buvo prasitarusi, jog vasarą jos laukia svarbus filmavimas Europoje, o taip pat ji žada aplankyti ir savo gimtąjį kraštą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų