REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Birutė Navickaitė (nuotr. asm. archyvo)

Palangoje gyvenanti Birutė Navickaitė ankstyvą šeštadienio rytą su pagalbos šauksmu kreipėsi į savo socialinių tinklų draugus. Žymi moteris savo paskyroje pasidalijo liūdna žinia.

17

Palangoje gyvenanti Birutė Navickaitė ankstyvą šeštadienio rytą su pagalbos šauksmu kreipėsi į savo socialinių tinklų draugus. Žymi moteris savo paskyroje pasidalijo liūdna žinia.

REKLAMA

Augintinio nuotrauką įkėlusi Birutė sielojosi, jog netikėtai sužinojo apie sergantį savo šunį.

„Esu pasimetusi ir tiesiog priblokšta… Mano šuniuką užklupo netikėta liga – epilepsija. Niekada net negalvojau, kad keturkojai irgi serga tokiomis ligomis... Gal kas turit patirties? Gal turit kažkokių naudingų patarimų? Gal kas esate su tuo susidūrę?“, – klausė ji.

Jorkšyro terjerą auginanti B. Navickaitė taip pat pasidalijo ir savo augintinio nuotrauka, kuri iškart apskriejo Lietuvą. Internautai negailėjo savo patarimų.

tv3.lt moteris teigė, kad jos šuniui penkeri metai, tačiau tokia žinia apie ligą nukrito tarsi iš giedro dangaus.

Primename, kad dukrelę viena auginanti Birutė tv3.lt pasakojo, kad Motinos diena jai visuomet buvo ypatinga šventė ir ji savo mamą visuomet su ja sveikino.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris taip pat pridūrė, kad praėjusi Motinos diena – jau antroji tokia jos gyvenime. Tiesa, šįkart ji tikėjosi, kad diena bus kur kas geresnė nei praėjusiais metais.

REKLAMA

„Pirmoji, kiek pamenu, buvo labai liūdna, buvo ašarų. Šiais metais labai džiaugiuosi ir laukiu“, – teigė ji.

Birutė tvirtino, kad dukros gimimas jos gyvenimą apvertė aukštyn kojomis, tačiau ji dėl to tik labai džiaugiasi.

„Tapus mama pasikeitė ne tik Motinos dienos supratimas, bet apskritai požiūris į visus mažus vaikučius – tapau labiau jais susidomėjusi, atlaidesnė už išdaigas. Mano mergaitė jau tikrai gan didelė, smagu matyti, kaip ji auga, išmoksta naujų dalykų. Tiesą pasakius, man kiekviena diena, kaip šventė. Džiaugiuosi kiekviena minute, praleista su ja“, – šyptelėjo B. Navickaitė.

Paklausus, ar Birutė tikisi sulaukti sveikinimų ir iš savo dukros tėvo, Seimo nario Petro Gražulio, ši prapliupo juokais. „Dukrytę jis kartais aplanko, atveža jai dovanų, bet kad mane sveikintų... Tikrai manau, kad šito nebus, – rėžė ji, pridurdama, – Aš jo su tėvo diena irgi sveikinti tikrai nežadu. Mūsų tarpusavio bendravimas yra netinkamas sveikinimams.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų