REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rytų Anglijoje nuteisti du atvykėliai iš Lenkijos, kurie vidury miesto dienos metu žiauriai nužudė savo tautietį. Dėl visiško menkniekio.

Rytų Anglijoje nuteisti du atvykėliai iš Lenkijos, kurie vidury miesto dienos metu žiauriai nužudė savo tautietį. Dėl visiško menkniekio.

REKLAMA

Nusikaltimas įvykdytas sausio 10-osios popietę Bostone, automobilių stovėjimo aikštelėje miesto centre, Wormgate gatvėje. Čia buvo užpultas 41 metų Lenkijos pilietis Przemyslawas Cierniakas – du vyrai ėmė jį stumdyti ir žiauriai mušti, galiausiai didžiuliu peiliu smogė į krūtinę. Daužomas benamis nuo chuliganų sugebėjo pasprukti į greta buvusį soliariumą, tačiau sužeidimai buvo pernelyg rimti ir jis mirė.

Netrukus buvo sulaikyti įtariamieji – 32 metų velionio tautiečiai Mariusz Skiba ir 33 metų Dariusz Kaczkowskis. Jie iš pradžių aktyviai savo kaltę neigė, tačiau surinkti įrodymai buvo prieš kaltinamuosius: šiukšledėžėje aptiktas peilis, ant kurio po DNR tyrimo rasta įtariamųjų pėdsakų.

Įrodymų prispausti vyrai galiausiai pripažinti kaltais dėl žmogžudystės.

Įvykio liudininkai pasakojo, kad Mariusz Skiba ir Dariusz Kaczkowskis nuolat slampinėdavo Wormgate gatvės preieigose, keletą kartų bandė įsibrauti į svetimą nuosavybę ar ją apgadindavo.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, amfetaminu ir alkoholiniais gėrimais svaigintis mėgstantys jauni vyrai ir lemtingą dieną ieškojo būdų svaigalams gauti, o benamį nužudė dėl menkavertės priežasties: bejėgį ir priešintis negalintį tautietį užpuolikai reikalavo duoti 1 svarą sterlingų (maždaug 1 eurą), o išgirdę neigiamą atsakymą – užmušė.

Nustatyta, kad žudikai savo auką pažinojo.

Lincolno Karūnos teismas Dariuszui Kaczkowskiui skyrė 23 metų laisvės atėmimo bausmę (nustatyta, kad jis smogė aukai peiliu), o Mariuszą Skibą į kalėjimą pasiuntė 14 metų.

Atlikus bausmę už sunkų nusikaltimą lenkai automatiškai bus deportuoti į gimtąją šalį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų