REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį mėnesį vyksta Vėžio ir Ožiaragio užtemimai, o tai Vandenius skatina paleisti savo gyvenimo apribojimus. Astrologai rekomenduoja energingai pradėti naują projektą ar užsibrėžti tikslų.

Šį mėnesį vyksta Vėžio ir Ožiaragio užtemimai, o tai Vandenius skatina paleisti savo gyvenimo apribojimus. Astrologai rekomenduoja energingai pradėti naują projektą ar užsibrėžti tikslų.

REKLAMA

Vasarą prasidės puikiai, jei taip pat atsisveikinsite su jus kamuojančiais trukdžiais. Tinklapyje aiškinama: „Galbūt imsitės naujo darbo, naujo projekto ar naujo sveikatos režimo.

Kasdien puoselėkite tai, kas svarbiausia, ir venkite tų dalykų, kurie ištraukia jūsų energiją.“

Žuvys: Vasario 19 – kovo 20

Mėnesio pradžia daug žada gimusiems po Žuvų ženklu. Prasidėjus naujam mėnuliui ir visiška saulės užtemimui liepos 2 dieną, Žuvims sugrįš jėgos.

Žvaigždės sako, kad geriau šiuo laikotarpiu susitelkti į meilę.

Patariama: „Mylėkite save, būkite savimi, į viską, ką darote, sudėkite visą širdį, ir gyvenime išsiskleis žiedai.“

REKLAMA
REKLAMA

Avinas: Kovo 21 – balandžio 19

Antrojoje kovo pusėje ir balandį gimusiems žmonėms rekomenduojama šį mėnesį susitelkti į savo santykius. Tai gali reikšti, kad reikėtų daugiau dėmesio skirti savo kolegoms, šeimai ir draugams.

REKLAMA

Horoscopes.com aiškinama: „Vėžyje esanti saulė pabrėžia su namais, šeima ir saugumu susijusius reikalus.

Liepos 2 dieną naujas mėnulis Vėžyje ir pilnas saulės užtemimas suteiks galimybę pradėti viską iš naujo.“

Jautis: Balandžio 20 – gegužės 20

Šį mėnesį Jautis gali jaustis kiek neramiai. Nors užtemimo laikotarpis suteiks jums galimybę išspręsti visus užsilikusius reikalus, nuo liepos 7 dienos Merkurijus ims trauktis.

Nors šiomis savaitėmis gali laukti nemažai pokyčių, tai nebūtinai – blogas dalykas.

Astrologai priduria: „Kadangi liepos 16 dieną susilygina dalinis mėnulio užtemimas ir pilnatis Ožiaragyje, atsiminkite, kad jei kur nors užsidaro durys, atsidaro langas.“

REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai: gegužės 21 – birželio 21

Taip pat ir Dvyniai per ateinančias savaites išgyvens daug pokyčių.

Liepos 2 dieną prasideda visiškas saulės užtemimas ir naujas mėnulis, todėl geriausia skirti laiko visų emocinių ir finansinių neramumų sprendimui.

Žvaigždės sako, kad geriau šiuo laikotarpiu džiaugtis įvairove. Nors gali pasirodyti sudėtinga pakeisti įpročius, to gali reikėti tam, kad galėtumėte judėti į priekį.

Tinklapyje teigiama: „Sąmoningai paleiskite senus modelius ir įtakas, ir laiku pasitraukite, iš ten, kur reikia.

Vėžys: birželio 22 – liepos 22

Liepa Vėžiams gali būti atgimimo laikotarpis, ypač todėl, kad numatomi du mėnulio įvykiai. Naujam mėnuliui prasidėjus kartu su pilnu saulės užtemimu, birželį ir liepą gimę žmonės raginami susitelkti į save.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gali būti naudinga nubrėžti savo santykių ribas ar griežtai juos apriboti.

Žvaigždės sako: „Liepos 16 dieną Ožiaragio pilnatis ir dalinis saulės užtemimas žymės tam tikro skyriaus jūsų santykiuose pabaigą.

Nebijokite ten, kur reikia, nubrėžti ribų, bet atsiminkite, kad pokyčiai visuomet kyla iš vidaus.“

Liūtas: Liepos 23 – rugpjūčio 22

Ateinančiomis savaitėmis Liūtai gali pasijusti kiek pasimetę. Bet vietoj to, kad leistųsi nuliūdinami, jie turėtų daugiau laiko skirti savęs paieškai.

Susitelkite į tai, kas jums trukdo eiti į priekį – visa tai paleiskite ir eikite pirmyn į gyvenimą.

Tinklapyje rašoma: „Kadangi liepos 16 dieną pilantis ir dalinis mėnulio užtemimas susitinka Ožiaragyje, sąmoningai paleiskite tai, kas nebeveikia – pradedant darbais ir baigiant kasdiene rutina, nuo sveikatos įpročių iki netvarkytų kampų – viskas, kas jau atitarnavo savo.

REKLAMA

Mergelė: Rugpjūčio 23 – rugsėjo 23

Šis mėnesis Mergelėms tikriausiai bus puikus. Pilnas saulės užtemimas turėtų atnešti pakylėjimą socialiniame gyvenime. Jums reikėtų ne tik tvirtinti santykius, bet taip pat ir megzti naujus. Astrologai rekomenduoja liepos mėnesį gesinti visus konfliktus ir atgaivinti primirštas draugystes. Jie rašo: „Gali būti, kad atkursite ryšį su senu draugu arba išspręsite užsilikusį nesusipratimą. Tačiau jei iškiltų nesklandumų, būkite kantrūs.“

Svarstyklės: Rugsėjo 23 – spalio 23

Svarstyklėms – geros naujienos: liepos mėnesį seksis karjeroje. Horoscopes.com rašoma, kad „pilnas saulės užtemimas Vėžio ženkle profesiniame gyvenime suteiks naują pradžią.“

REKLAMA

Kad kuo geriau išnaudotumėte šį laiką, pamėginkite išsigryninti savo tikslus. Ateinančiomis savaitėmis taip pat turėtų būti geras laikas imtis naujos atsakomybės ar darbe rodyti daugiau iniciatyvos.

Skorpionas: Spalio 23 – lapkričio 21

Mėnesio pradžia Skorpionams gali būti sunki. Kai liepos 2 dieną pilnas saulės užtemimas pareikalaus naujos perspektyvos, galite būti priversti permąstyti savo gyvenimą.

Laimei, mėnesio pabaiga turėtų būti daug ramesnė. Gali būti, kad pastebėsite pagerėjimą profesiniame gyvenime – tikėtina, kad pagaliau bus pripažintas visas jūsų sunkus darbas.

Žvaigždžių ekspertai teigia: „Saulei įeinant į Liūto žvaigždyną liepos 22 dieną, profesine prasme atsidursite dėmesio centre ir kilsite aukštai.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys: Lapkričio 22 – gruodžio 21

Dėmesio, Šauliai. Nuo liepos 7 dienos Merkurijus ima trauktis, todėl keisis jūsų santykiai.

Nors šis mėnuo gali būti sudėtingas, link rugpjūčio viskas turėtų pereiti į gerąją pusę.

Horoskopų tinklapyje rašoma: „Liepos 22 dieną saulė įžengia į Liūtą. Nueitas kelias neabejotinai jau yra ilgas, bet turėkite kantrybės.

Būsite išlaisvinti, ir nuo liepos 31 dienos būsite pasiruošę pradėti naują kelionę.“

Ožiaragis: Gruodžio 22 – sausio 19

Ožiaragiams liepos mėnesį patariama atsikratyti streso. Zodiako guru pastebi: „Liepos 2 dienos pilnas saulės užtemimas ir jaunas mėnulis Vėžio ženkle suteikia progą pamesti senas naštas ir santykiuose pradėti naują etapą.“

Antroje gruodžio pusėje ir sausio pradžioje gimusiesiems patariama ne tik atsikratyti dramų, bet ir visų pirma galvoti apie save.

Jei nusibrėšite ribas ir susitelksite į savo ambicijas, gyvenime nueisite toli.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų