REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niekam ne paslaptis, kad visos lietuvaitės nori būti gražios ir jaunatviškos, būtent dėl to jos neretai išleidžia nemenką sumą pinigų įvairioms grožio priemonėms. Vienas tokių, itin didelio populiarumo sulaukęs nefrito volelis veidui.

Niekam ne paslaptis, kad visos lietuvaitės nori būti gražios ir jaunatviškos, būtent dėl to jos neretai išleidžia nemenką sumą pinigų įvairioms grožio priemonėms. Vienas tokių, itin didelio populiarumo sulaukęs nefrito volelis veidui.

REKLAMA

Veido mankštų trenerė Viktorija Baltramiejūnienė išbandė itin išreklamuotą nefrito volelį veidui ir įvertino, ar jis tikrai yra veiksmingas mūsų veidui.

Turi ir pliusų

Nefrito volelis yra masažuoklis iš brangakmenių. Jis žinomas dar nuo Mingų dinastijos laikų, šis volelis nuo seno buvo naudojamas raumenų skausmui mažinti, šaldymui, veido ir kitiems masažui.

Didesnė jo forma yra skirta pagrindinėms veido vietoms – skruostams, pagurkliui, kaklui ir dekoltė. Mažesnioji pusė skirta zonai prie burnos, viršutinio voko zonai. Gamintojas pasakoja, kad šį daiktą naudoja visos Holivudo žvaigždės ir vadina jį stebuklu.

REKLAMA
REKLAMA

„Jeigu jūs mėgstate mineralus, visi supranta, kad liečiant savo veidą su mineralu, poveikis veidui yra teigiamas. Ką mes galime su šiuo daiktu padaryti? Visų pirma – limfodrenažinis efektas.

REKLAMA

Jeigu mes judėsime masažinėmis linijomis ir šiek tiek darysime spaudimą, mes galėsime visą mūsų limfą, esančią audiniuose, nuvesti ten, kur reikia – į limfmazgius“, – sako specialistė V. Baltramiejūnienė.

Rankos ar masažuoklis?

Veido mankštų trenerė sutinka, kad naudojant šią priemonę, iš tiesų galima šiek tiek pagerinti veido spalvą, nuimti paburkimą, o tai ypatingai svarbu vasarą, kai mes pradedame tinti, nors to ir nenorime.

Dar vieni šio daikto pliusai – jo pagalba galima stimuliuoti savo veido odą ir geriau ištepti mėgstamą veido kremą ar serumą.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau specialistė V. Baltramiejūnienė perspėja visas moteris ir patikina, kad tikėti, jog tik ši priemonė panaikins visas jūsų raukšles, padailins veido spalvą ir jūsų veidas švytės – neverta.

Pasak jos, savo rankomis mes galime padaryti daug daugiau, jomis galima sukurti stipresnius judesius, nueiti po skruostikauliu bei pastebėti, kokia yra mūsų audinių būklė.

„Kontaktas su oda yra ir psichoemocinis kontaktas ir labai teigiamas poveikis mūsų nervų sistemai. Taip kiekvieną dieną galima kontroliuoti tokią „grožio piliulę“ ir duoti didesnių rezultatų nei šis masažuoklis“, – sako V. Baltramiejūnienė.

Rankos – ramybės oazė

Kalbant apie tokių priemonių kaip veido kremas ar serumas naudojimą, veido mankštų trenerė taip pat pabrėžia, kad jas įtrinti į veidą yra daug geriau ranka nei šiuo masažuokliu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ranka stimuliuoja ir šiek tiek praskleidžia veido odos ląsteles. Tik tokiu būdu gerosios savybės kremo ar serumo įeina į odą giliau. Mūsų oda turi savo apsaugą, todėl jeigu jūs kremą ar serumą trinsite tik masažuokliu, negausite tokio pat efekto kaip besinaudojant savo rankomis“, – patikina pašnekovė.

Taip pat specialistės teigimu, ranka galima judėti ne tik viena kryptimi. Be to šis masažuoklis neveikia mūsų smegenų, o štai rankos gali padėti mums nusiraminti ir įveikti stresą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų