REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį Zodiako ženklams laukia tikras išbandymų metas. Nepameskite galvos dėl pinigų! Vienam ženklui, susikūrusiam rožines viltis, gali tekti labai nusivilti. 

Antradienį Zodiako ženklams laukia tikras išbandymų metas. Nepameskite galvos dėl pinigų! Vienam ženklui, susikūrusiam rožines viltis, gali tekti labai nusivilti. 

REKLAMA

Avinas

Diena prieštaringa. Tikriausiai viskas seksis neblogai, nors ore tarsi tvyros nematoma grėsmė. Lyg nematomas voras pintų voratinklį ir kantriai lauktų, kas į jį įklius. Venkite bet kokios rizikos.

Tauras

Tikriausiai bus išbandytos jūsų galimybės, tiek psichologinės, tiek kitos. Nevykusi gali pasirodyti kažkokia investicija, ekonominis, finansinis sprendimas. Trokšite komforto, žavės gražūs daiktai, bet vertėtų atidžiau rinktis prekes.

Dvyniai

Galite gauti įdomią žinią, užmegzti pažintį, sulaukti svečio arba vykti į toli vykstantį renginį. Tačiau galimi rūpesčiai per nesąžiningas moteris, sveikatos sutrikimus.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Gana įtempta diena. Kažkas nenumatyto gali atsitikti tiems, kurie skuba, rizikuoja. Visgi kai kurios išgirstos pastabos turėtų padėti spręsti pribrendusius prieštaravimus, o komplimentai pagerins nuotaiką. Saugokitės vagių.

REKLAMA

Liūtas

Iš pokalbių su pažįstamais žmonėmis galite sužinoti tai, kas anksčiau praslydo pro ausis. Stengsitės susipažinti su dominančiu asmeniu, pasireikšti visuomeninėje veikloje. Galite patirti nuotykį.

Mergelė

Diena gali būti kupina nepaaiškinamų sutapimų ir paslapčių. Galbūt užsiimsite psichinėmis praktikomis, joga. Tyliai ruoškitės tam, ko norėtumėte, bet nieko neforsuokite.

Svarstyklės

Būsite linkę nerimauti - pagrįstai ar nepagrįstai. Jeigu ką gera pavyks nuveikti, tai tik iki vidurdienio. Vėliau labiau klysite bei kitus klaidinsite.

Skorpionas

Mintys suksis apie pinigus, žemės ir kitokią nuosavybę. Galbūt tarpininkausite verslo, komercijos reikaluose, kažką stengsitės įvertinti ar įpiršti. Galite papildomai užsidirbti, bet dar daugiau išleisite pinigų dėl savų ar svetimų užgaidų.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Darbe jums turėtų sektis nepriekaištingai, bet pavakariais jau jausitės pernelyg pavargę, kad išlaikytumėte reikiamą bendravimo stilių. Kai kam jūsų argumentai ir juokeliai pasirodys nevykę. Nežiopsokite kelyje.

Ožiaragis

Šiandien būsite neramūs, nervingi. Turbūt labiau domins buitis, namai ir geriau seksis tai, kas įprasta. Jei turite didelių ambicijų, bus nelengva įrodyti, kad esate verti jų realizacijos. Kaip bebūtų, svarbu pasitikėti savimi.

Vandenis Jūsų rožinės viltys, susijusios su vaikais, meile ar šou verslu jums atrodo labai realios. Visgi gali tekti iš dalies ar net visai nusivilti, jeigu rezultatų laukiate šį vakarą. Kuklesni norai pildysis geriau.

Žuvys

Vieniems iš jūsų rūpės darbas, santykiai darbo kolektyve, kitiems - sveikata. Galite galvoti apie reabilitacinį gydymą, sveikatos tyrimus. Ir vienoje, ir kitoje srityje tikėtini keblumai, kurių per vieną dieną neišspręsite.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų