REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio naktį Vilniaus centre girtas vairuotojas sukėlė muštynes, spruko automobiliu ir partrenkė du žmones. Apgadinęs dar kitą automobilį, jis netrukus buvo sučiuptas ir pasipriešino policijai.

Šeštadienio naktį Vilniaus centre girtas vairuotojas sukėlė muštynes, spruko automobiliu ir partrenkė du žmones. Apgadinęs dar kitą automobilį, jis netrukus buvo sučiuptas ir pasipriešino policijai.

REKLAMA

Kruvinas vyras siautėjo aikštelėse prie „Forum Palace“, čia naktimis, ypač savaitgaliais, renkasi daug žmonių: laimė, vairuotojas nieko nepražudė.

Apie antrą nakties buvo pranešta apie muštynes ir eismo įvykį Upės gatvėje. Girtas vyriškis susimušė su žmonėmis, kažkam trinktelėjęs domkratu sėdo girtas į mašiną, sprukdamas automobiliu partrenkė du žmones. Netoli tenuvažiavęs jis dar kliudė merginų automobilį. Galiausiai sulaikomas pasipriešino policijai.

Vaikinas iš pirmo karto įpūtė apie dvi promiles. Pagal naują tvarką, nustačius vidutinį ar sunkų girtumą pučiama antrą kartą. Alkoholio matuoklis antrą kartą parodė šiek tiek mažiau, tačiau vis tiek daugiau nei pusantros promilės.

REKLAMA
REKLAMA

Automobiliu BMW panaktinėti prie „Forum Palace“ atvykusios dvi merginos sakė, kad jau norėjo važiuoti namo, kai atlėkė baltas „VW Phaeton“.

„Sėdėjome mašinoje, įlėkė šita mašina, tada trenkė durim taip staigiai, tada pasakė „ jūs nieko nematėt“ ir pabėgo. Policija čia atvažiavo, jie jį gaudė. Ir po to nemačiau, mes mašinoje sėdėjome“, – pasakoja mergina.

REKLAMA

Dėl ko aikštelėje kilo konfliktas, kol kas neaišku, Girtas vyras greičiausiai pats prisikabino prie žmonių. Sumuštus ir partrenktus nukentėjusiuosius nelaukę greitosios ir policijos į ligoninę išvežė bičiuliai. Vien už girtumą šiam vairuotojui gresia baudžiamoji byla.

Baudžiamoji atsakomybė dar gresia ir už viešosios tvarkos drumstimą, avariją, pasipriešinimą policijai.

Naktį Vilniaus kelių policijai per reidus įkliuvo dar trys girti vairuotojai, dar vienas viršijo vadinamąją „nulinę“ promilę. Prieš vidurnaktį Dzūkų gatvėje buvo sustabdytas „Volvo“, kurio vairuotojas įpūtė beveik promilę. Už lengvą girtumą baudžiamoji byla dar negresia, tačiau mažiausiai metams bus atimtas pažymėjimas. „Volvo“ vairavęs vaikinas ėmė visus graudinti istorija, kad išsiskyrė su mergina. Esą dėl to bandydamas užsimiršti vaikinas prisigėrė. Čia pat Dzūkų gatvėje buvo sučiupti du vairuotojo pažymėjimo neturintys vairuotojai. Paaiškėjo, kad vieno jų ieškoma – tai karo prievolininkas, vengiantis šaukimo įteikimo. Šaukimą kartu su bauda jam įteikė policija. Po vidurnakčio dar du girti vairuotojai sučiupti Vinco Kudirkos gatvėje. Abudu įpūtė kiek mažiau nei po pusę promilės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų