REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Santuoka gali būti sunkus darbas ir abi pusės turėtų vienodai stengtis dėl jos. Žmonės, kurių santykiai nenusisekė, labai nenoriai dalinasi klaidomis, kurias padarė. Tačiau vienas vyras po skyrybų nusprendė pasidalinti įžvalgomis, ką galėjo daryti kitaip ir įspėja tuos, kurie nori išsaugoti savo santykius. Šis vyro įrašas soc. tinkle „Facebook“ sulaukė daugiau nei 140 tūkst. pasidalinimų, rašoma brightside.me.

Santuoka gali būti sunkus darbas ir abi pusės turėtų vienodai stengtis dėl jos. Žmonės, kurių santykiai nenusisekė, labai nenoriai dalinasi klaidomis, kurias padarė. Tačiau vienas vyras po skyrybų nusprendė pasidalinti įžvalgomis, ką galėjo daryti kitaip ir įspėja tuos, kurie nori išsaugoti savo santykius. Šis vyro įrašas soc. tinkle „Facebook“ sulaukė daugiau nei 140 tūkst. pasidalinimų, rašoma brightside.me.

REKLAMA

Štai, ką pataria skyrybas išgyvenęs vyras.

1. Nenustokite skirti pasimatymų, net ir susituokę

Pagrindinis patarimas, kurį turite atsiminti: nelaikykite moters savaime suprantamu dalyku. Visada atsiminkite jai duotus pažadus ir stenkitės išlikti tuo vyru, kuriam ji pasakė „taip“. Neaptinkite.

2. Apsaugokite savo ir jos širdis

Rūpinkitės savo jausmais lygiai taip pat, kaip rūpinatės jos. Mylėkite pasaulį, mylėkite save, bet skirkite ypatingą vietą savo širdyje žmonai. Būkite pasiruošęs visada ją ten priimti ir neleiskite niekam kitam užimti tos vietos.

REKLAMA
REKLAMA

3. Įsimylėkite ją iš naujo

Žmonės keičiasi – jie niekada nebūna tokie pat ir čia nėra išimčių. Jūs abu esate kitokie nei tą dieną, kai susituokėte ir po 5 metų jūs būsite kitokie nei esate dabar. Pokyčiai yra neišvengiami ir jie privers jus rinktis vienas kitą iš naujo. Todėl nuolat kovokite dėl jos širdies, nes kitu atveju ji gali atitekti kam nors kitam.

REKLAMA

4. Nebandykite jos pakeisti

Jūsų užduotis mylėti ją tokią, kokia ji yra. Jeigu ji keičiasi, turite susitaikyti su tuo, nepaisant, norėjote to ar ne.

5. Stenkitės įžvelgti jos geriausias savybes

Fokusuokitės į labiausiai patinkančius jos bruožus ir jie atsiskleis. Jeigu susikoncentruosite į tai, kas jums nepatinka, matysite tik tai. Tad bandykite daugiau dėmesio kreipti į tai, kas jums patinka, kad išliktumėte įsimylėjęs ir būtumėte laimingiausias pasaulyje šalia savęs turėdamas mylimą moterį.

6. Niekada nekaltinkite jos, kad jus supykdė

Tai jūsų emocijos. Pabandykite jas sulaikyti. Tik todėl, kad kažkas iš supančios aplinkos jus supykdė ( darbas, draugai ar pan.), tai nereiškia, kad žmona nusipelnė jūsų neigiamų emocijų. Susidorokite su neigiamomis emocijomis pats – galite paprašyti nebent žmonos supratimo.

REKLAMA
REKLAMA

7. Susidorokite su savo emocijomis

Ne jos užduotis padaryti jus laimingą, todėl ir ne nuo jos priklauso jūsų liūdesys. Jūs esate įpareigotas atrasti savo laimę ir ja pasidalinti. Džiaukitės gyvenimu, mėgaukitės santykiais ir neleiskite savo emocijoms to užgožti. 8. Išlikite paprastas

Nepriimkite gyvenimo per rimtai. Atsiminkite, kad turite skirti laiko atsipalaidavimui, juokui. Juokas padaro mūsų gyvenimą gražesnį ir lengvesnį.

9. Leiskite jai būti

Nebandykite keisti savo žmonos, kai ji jaučiasi susierzinusi, dirgli ar liūdna – parodykite jai supratimą ir pasakykite, kad viskas bus gerai. Parodykite, kad jūs ją girdite ir, kad ji visada gali jumis pasitikėti. Moters emocijos tarsi bangos – vieną dieną ji audringa, kitą rami – todėl išlikite stiprus ir neteiskite jos dėl to. Tai padės sukurti pasitikėjimą ir glaustą ryšį, kurio dėka ji atvers jums savo širdį. Niekada neišsisukinėti nuo pokalbio ypač, kai ji liūdna.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

10. Būkite dovana

Jūs turite skirti ne tik laiko, tačiau ir savo dėmesį, koncentraciją ir visą sielą. Atsiribokite nuo visko, kai esate kartu su ja. Branginkite ją, kaip karalienę, nes ji yra jūsų širdies valdovė.

11. Branginkite ją ir rodykite tą kasdien

Išmokite visus būdus, kaip galėtumėte priversti ją jaustis reikiama, mylima ir svarbia. Kalbėkite jai meilės kalba. Paprašykite žmonos, kad ji sudarytų sąrašą dalykų, kada ji jaučiasi branginama ir pildykite sąrašo punktus, kad ji jaustųsi kaip karalienė.

12. Nebūkite mulkis

Tuo pat metu nebijokite klysti – visi daro klaidas. Nei jūs, nei jūsų žmona nesate išimtis. Nepaisant to, stenkitės daryti kuo mažiau klaidų ir mokytis iš jų kiek įmanoma daugiau. Jums nereikia būti tobula, tačiau reikia nebūti kvailiu.

REKLAMA

13. Leiskite pajusti jūsų vyriškumą

Būkite pasiruošę ją užvaldyti, nešioti ją, mylėti ją ir užpildyti ją visu vyriškumu, kurį turite. Leiskite jai ištirpti ir įsitikinti, kad ji gali jumis visiškai pasitikėti.

14. Būkite pažeidžiamas

Jūs neturite būti visados būti stiprus. Dalinkitės savo jausmais, nerimu ir baimėmis, nebijokite pripažinti savo klaidų.

15. Duokite jai erdvės

Moterys yra pripratusios duoti, bet kartais joms reikia laiko puoselėti save, pasilepinti, pamaitinti savo sielą. Suteikite savo žmonai tokį šansą, kai ji būna per daug pavargusi nuo patarnavimo jums, vaikams. Patikėkite, ji grįš energingesnė ir pasiruošusi nuversti kalnus.

REKLAMA

16. Būkite visiškai atviri

Sutvirtinsite judviejų pasitikėjimą, bet tik tuo atveju, jeigu būsite pasirengęs dalintis ir tomis mintimis, kuriomis nenorėtumėte. Tam reikia drąsos, nes dažniausiai esame įpratę rodyti tik gerąsias savo puses ir bijome, kad kitiems nepatiks mūsų tamsioji pusė. Bet jeigu norite pajusti visapusišką jos meilę, turite nusimesti visas kaukes ir parodyti, kas esate iš tikrųjų.

17. Aukite kartu

Tik tekantis vanduo visada išlieka gaivus ir švarus, nusistovėjusios pelkės skleidžią blogą kvapą ir slepia ligas. Taip yra ir su žmonėmis – jeigu nemankštinsite savo raumenų jie dings, taip yra ir su santykiais – jie taps silpnesni, jeigu nepuoselėsite jų. Raskite užsiėmimą, kuris patiks jums abiems, kurkite bendrus planus ir jų siekite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

18. Greitai atleiskite

Niekada nekaupkite apmaudo – palikite jį praeityje ir nesineškite jo į savo ateitį. Jeigu laikysitės įsikabinę, jis kaip inkaras temps jūsų santykius žemyn. Atleidimas visada padės atsikratyti sunkios naštos ir judėti pirmyn.

19. Nesukite galvos dėl pinigų

Pinigai yra tarsi žaidimas, raskite būdų jų gauti. Tapkite komandos nariais, raskite kelią į sėkmę ir judėkite tolyn.

20. Visada rinkitės meilę

Teikite pirmenybę meilei ir visados rinkitės ją. Galbūt, tai pagrindinis patarimas, kurio jums reikia. Jeigu visados tuo vadovausitės, niekas negalės paveikti jūsų santykių. Meilė visada laimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų