REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Laimingi kartu jau 18 metų. Enrique Iglesias ir Anos Kurnikovos meilės istorija (nuotr. SCANPIX)

Ana Kurnikova ir Enrique Iglesias – viena iš labiausiai uždarų pramogų pasaulio porų, kurių romanas užsitęsė jau 18 metų. Žiniasklaida ir sekėjai įdėmiai stebi ispanų dainininko ir rusų sportininkės santykius. Tačiau santykiai tokie slapti, kad niekam nepavyksta sužinoti: susituokę jie ar ne?

10

Ana Kurnikova ir Enrique Iglesias – viena iš labiausiai uždarų pramogų pasaulio porų, kurių romanas užsitęsė jau 18 metų. Žiniasklaida ir sekėjai įdėmiai stebi ispanų dainininko ir rusų sportininkės santykius. Tačiau santykiai tokie slapti, kad niekam nepavyksta sužinoti: susituokę jie ar ne?

REKLAMA

Dvi žvaigždės

38-erių sulaukusi Ana Kurnikova yra pasitraukusi iš viešumos į šešėlį, tačiau savo pažinties su E. Iglesias metu 2001-aisiais ji buvo pasaulinio lygio žvaigžde. 1998, 2000, 2002 ir 2003 metais A. Kurnikova patekdavo į pačių gražiausių planetos žmonių sąrašus, kuriuos sudarydavo žurnalas „People“. 2002-aisiais žurnalo FHM skaitytojai ją išrinko seksualiausia iš seksualiausių moterų šimtuko.

Ana buvo moterų teniso veidas, į jos pasirodymus žmonės susirinkdavo kaip į teatro spektaklius. Kartu su šveicare Martina Hingis dukart nugalėjo dvejetų varžybas „Australia Open“ čempionate. Aukščiausi tenisininkės pasiekimai – pirmoji vieta pagal WTA reitingą poroje ir aštuntoji asmeninėje įskaitoje. Įspūdingai prasidėjusi Anos karjera anksti baigėsi dėl sudėtingos nugaros traumos. Gydytojai nedavė jokių garantijų, kad operacija bus sėkminga, tęsiant profesionalų sportą buvo iškilusi didelė paralyžiaus perspektyva. A. Kurnikova buvo priversta trauktis iš didžiojo sporto.

REKLAMA
REKLAMA

Pažintis

44-erių Enrique Iglesias 2001-aisiais taip pat buvo savo populiarumo viršūnėje – jo hitas „Bailamos“ skambėjo iš kiekvieno elektros prietaiso. Saldžiabalsio ispano dainos nuolat užėmė klausomiausių dainų sąrašų viršūnes, kiekvienas naujas vaizdo klipas tapdavo didžiuliu įvykiu muzikos pasaulyje.

REKLAMA

Pirmą sykį pora susitiko vaizdo klipo dainai „Escape“ filmavime ir tai nebuvo „meilė iš pirmo žvilgsnio“. Aną, pačią populiariausią ir žymiausią tų dienų sportininkę, pakvietė suvaidinti klipo herojaus, paties Enrique, mylimąją. Legenda skelbia, kad E. Iglesias buvo toks priblokštas rusės grožio, kad dėl išgalvotos priežasties atsisakė su ja bučiuotis prieš kameras. Iškėlė sceną visai filmavimo grupei. Abiejų žvaigždžių atstovai kažkaip užglaistė nesutarimus, prisiminė pasirašytus milijoninius kontraktus ir užbaigė filmavimus.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus paparaciai pradėjo pastebėti A. Kurnikovą ir E. Iglesias kartu viešumoje, tačiau tuomet visi manė, kad tai tėra reklaminis naujos dainos pristatymo triukas. Tai irgi galėjo būti teisybė – pora kartu atrodė puikiai ir labai gerai „save pardavinėjo“, abu buvo jauni (Anai 21 metai, o Enrique 27-eri), žymūs, gražūs ir turtingi. Paskui save jie traukė minias gerbėjų.

Buvusieji

Žiniasklaidos dėmesys porai nekliudė – Enrique su Ana ir taip retai dingdavo nuo žurnalų viršelių.

Sekso simboliui Enrique buvo priskiriami romanai su Sophia Vergara, Alicia Machado, Jennifer Love Hewitt and Cristina Aguilera.

Kitos lyties sekso simbolis Ana tuo metu buvo siejama su Rusijos ledo ritulio žvaigždėmis Pavelu Bure ir Sergejumi Federovo. Netgi buvo skelbiama, kad mergina spėjo „trumpam“ už pastarojo ištekėti“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Neskuba tuoktis

Laikas ėjo, o A. Kurnikova su E. Iglesias, visų nuostabai, išliko pora. Žurnalistai juos bandė sutuokti vos ne kas mėnesį, turėdami tam „nenuginčijamų įrodymų“.

2004-aisiais žiniasklaida pranešė, kad įsimylėjeliai tariamai atšoko slaptas vestuves viename Meksikos kurorte. Nebuvo nepastebėtas ir tas faktas, kad tuomet Enrique savo išrinktajai padovanojo prabangų žiedą su rožiniu briliantu.

Ekspertų vertinimu, toks žiedas galėjo kainuoti apie 6 mln. dolerių ir yra vienas iš brangiausių papuošalų per visą istoriją.

Per 16 metų šis ir kiti žiedai ant A. Kurnikovos pirštų klaidino daugelį. Pasak pačios Anos: „O Dieve! Mano tuos žiedus jau dešimt metų stebi! Kartą per metus būtinai pasirodys informacija, kad aš ištekėjau ar man nėštumas. Iš pradžių žiedas, vėliau po penkių mėnesių – aš nėščia, dar po šešių mėnesių – mes išsiskyrėme, dar po pusmečio – vėl susitaikėme, o aš vėl „nėščia“. Ir taip ratu“.

REKLAMA

2011-aisiais koncerte Maskvoje E. Iglesias pristatė žiūrovams Aną, jau kaip savo žmoną, o 2012-aisiais pora įsigijo namą Majamyje, 2014-aisiais koncerte Enrique pareiškė, kad išsiskyrė. Ir niekas negali susigaudyti, kur čia teisybė, o kur įvairios interpretacijos.

Realybėje pora tai susieidavo, tai išsivaikščiodavo, tačiau likdavo kartu. Interviu vokiečių leidiniui „Gala“ metu Enrique prisipažino, kad Ana – jo viso gyvenimo meilė ir paaiškino: „Santuoka nebūtinai paverčia mus laimingais, nepriverčia mūsų kažką mylėti stipriau. Aš žiūriu į savo draugus, kurie yra susituokę, ir kai kurie iš jų nėra itin laimingi. Mes su Ana gerbiame ir mylime vienas kitą, mes turime visišką tarpusavio supratimą. Tačiau, kaip ir bet kuriuose santykiuose, mes patiriame pakylimus ir nuopolius, juk santykiai – sunkus darbas“.

REKLAMA

Kurnikova ir Iglesias. Paskutinės naujienos

Jeigu anksčiau poros gyvenime didžiausi nesutarimai dėl auklėjimo ir darbų pasiskirstymo šeimoje kildavo dėl dviejų šunų priežiūros, tai neseniai „šeimyninių reikalų“ tapo gerokai daugiau.

Tikra sensacija tapo 2017-ųjų gruodžio 16-ąją porai gimę dvynukai – berniukas Nikolas ir mergaitė Lucy. Kaip A. Kurnikova sugebėjo nuslėpti nėštumą – niekas negali suprasti iki šiol, tačiau vėliau jau žiniasklaida atkreipė dėmesį, kad būtent tuo laikotarpiu žinoma moteris nustojo lankytis viešuose renginiuose ir filmavimuose. Žinoma, prisidėjo ir tai, kad nuo 2000-ųjų pradžios, kuomet ši pora buvo savo žinomumo viršūnėje, praėjo beveik 20 metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

2018-ųjų interviu ispanų „HOLA!“ Enrique savo žmoną pavadino „superheroje“: „Tai neįtikėtina! Kai kas manęs klausia: „Daugeliui tėvų sunku net ir su vienu vaiku. Kaip jūs susitvarkote su dviem, dar ir dvyniais?“ Aš tokiu atveju atsakau: „Manęs to geriau neklauskite. Čia viską Ana. Ji yra tikras superherojus!“

Dabar Ana Kurnikova visiškai pasišventusi savo vaikų auginimui ir tik retkarčiais pasidalija savo vaikų nuotraukomis.

2018-ųjų pasaulio futbolo čempionate, kuris vyko Rusijoje, pora stebėjo Ispanijos ir Rusijos rungtynes. Pora, atitinkamai, sirgo už savo gimtąsias valstybes, o mažieji buvo dalį rungtynių aprengti Rusijos atributika, o dalį – Ispanijos.

REKLAMA

Poros gerbėjai kartais spėlioja, kokia kalba kalbėsis dvyniai, ar augs kalbėdami trimis kalbomis iškart. Mama ir tėtis puikiai kalba keliomis kalbomis. Jie laisvai kalba ne tik gimtosiomis ispanų ar rusų, tačiau ir anglų kalbomis. Enrique yra pramokęs ir rusų kalbos, tačiau namuose pora kalbasi ispaniškai.

Pažintis su tėvais

Neįtikėtinas faktas – per visus šiuos metus Enrique taip ir nepristatė savo mylimosios tėvui, legendiniam atlikėjui, Chulio Iglesias: „Tiesą sakant, aš taip nė karto ir nemačiau Anos. Tiesa, mano žmona ir vaikai su ja pažįstami, tačiau man kol kas kažkaip nepasisekė. Tikriausiai, taip yra, nes mano vaikai yra labai nepriklausomi. Enrique aš faktiškai nematau, juk jis nuolat gastrolėse. Tačiau Ana, aišku, labai graži. Mano sūnus turi puikų skonį. Labai juo didžiuojuosi“. Tiesa, ši naujiena pasirodė dar prieš anūkų pasirodymą, todėl reikia tikėtis, kad ilgai lauktas giminių susitikimas įvyko bent jau šia proga.

REKLAMA

Jis ir ji

Sykį Enrique paklausė: ką jis labiausiai vertina Anoje? Žymusis atlikėjas atsakė: „Man žmonės reikalingi tik tuomet, kai pasirodau scenoje. O šiaip tai aš mėgstu tylą ir ramybę. Pakęsti negaliu tų visokių vakarėlių ir panašių dalykų. Aš puikiai išgyvenu ir be jų. Ir Ana šiuo atžvilgiu mane supranta. Ji apskritai nėra vakarėlių liūtė, „penkių žvaigždučių“ gražuolė. Su ja ramiai galima nueiti pavalgyti mėsainių ar leistis į žygį kalnuose. Aš žinau, kad visada galiu į ją atsiremti. Ir labai tai vertinu“.

O štai ką Ana yra sakiusi apie Enrique: „Aš nepavyduliauju jo sėkmės, aš net niekada apie tai nebuvau susimąsčiusi. Atvirkščiai, aš didžiuojuosi juo ir labai puikiai suvokiu, per ką jis turi pereiti. Todėl, kad pati išgyvenau panašią situaciją, tik sporte. Aš žinau, kaip tai sunku – pasirodyti, koks tai spaudimas. Jis taip pat siekia tobulumo – su kiekviena nauja daina, su kiekvienu koncertu jis tampa vis geresniu ir geresniu. Aš iš tiesų nesijaučiu šešėlyje. Ir jaučiu, kad mes absoliučiai lygūs mūsų santykiuose, mūsų šeimoje, paprasčiausiai jis turi viešą karjerą, kurią jis nori tęsti, atsiduoti jai jausdamas malonumą. Iš esmės tai pas mus viskas harmoninga.“

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų