REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Vitalijus Cololo (nuotr. Organizatorių)

Dauguma vyrų neretai mėgaujasi žvejyba, juk būtent tai yra puikus laisvalaikio praleidimo būdas gamtoje. Ne išimtis ir garsus renginių vedėjas Vitalijus Cololo.

7

Dauguma vyrų neretai mėgaujasi žvejyba, juk būtent tai yra puikus laisvalaikio praleidimo būdas gamtoje. Ne išimtis ir garsus renginių vedėjas Vitalijus Cololo.

REKLAMA

Vienas žymiausių Lietuvos TV laidų, renginių vedėjų bei humoristų nevengia savo socialinio tinklo paskyroje dalintis smagiais kadrais iš žvejybos.

Vyras pasakoja, jog žvejyba dažniausiai trunka visą naktį. „Išvažiavau vakare, grįžau 8 val. ryto.“

Cololo atvirauja, jog laimę jam teikia ne pagautų žuvų kiekis, o laikas praleistas gamtoje. „Aš pasikraunu energijos. Pasitinku saulę, taip gražu. Žvejoti važiuoju ne dėl žuvies, man patinka stebėti gamtą. Ančiukai atplaukia, na, fantastika“, – džiaugiasi Vitalijus.

Vyras priduria, kad tyras oras – jam lyg energijos užtaisas. „Aš, atrodo, kad nemiegojęs, tačiau kiek gamta suteikia energijos... Ryte pamiegu pora valandų, susidedu įrangą ir važiuoju toliau. Trūksta laiko ir gaila laiko“, – sako renginių vedėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Na, o vienas didžiausių jo vasaros tikslų – prisižvejoti.

Vitalijus Cololo socialinio tinklo paskyroje dalijasi ir  vaizdo įrašu, koks būna jo rytas žvejybos metu.

REKLAMA

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, kad renginių vedėjas bei humoristas Vitalijus Cololo kurį laiką kentė antsvorį. Tačiau dabar jau kurį laiką netylančios kalbos apie jo kardinalius pokyčius žavi lietuvius.

Svorį metė siekdamas svajonės

Vyras pasakojo, kad kai vieną dieną pamatė, jog svarstyklės rodo arti 160 kilogramų, suvokė, jog kažką reikia keisti. Jis pradėjo laikytis įvairiausių dietų, kurių metu daugiausiai maitinosi daržovėmis ir jų patiekalais, tačiau neslepia, kad tai padaryti nebuvo paprasta. O ir savo svoriu jis buvo nepatenkintas ne dėl to, jog jautėsi blogai. Pasirodo, kad buvo visai kita priežastis.

REKLAMA
REKLAMA

Cololo pasakojo, jog viena iš didžiausių jo svajonių yra šokti su parašiutu. Iki šios svajonės išsipildymo jam trūko tik numesti nereikalingą svorį. „Šuolis yra viena iš mano svajonių, vienas iš tų rimtų dalykų, kuriuos norėčiau padaryti. Realiai, tai buvo viena iš priežasčių, kodėl aš pasiryžau mesti svorį. Jeigu nori šokti, reikia atitikti reikalavimus. Tuomet aš jų neatitikau, nes yra ribojamas svorio limitas“ , – pasakoja Cololo.

Dabar vyras džiaugiasi, kad atitinka reikalavimus ir svajonę gali išpildyti. „Pagal viską, aš jau galiu šokti. Dabar tik ieškau malonaus instruktoriaus“ , – pridūrė jis.

Geras maistas – brangus maistas?

Anksčiau vyras svėrė 155 kilogramus, o dabar džiaugiasi, kad sveria 107 kilogramus. Beveik 50 kilogramų atsikratęs humoristas pabrėžia, kad nesilaiko alinančių dietų, o maitinasi skaniai. „Negalima organizmo laikyti strese. Kai organizmas patiria stresą, jis tada meta svorį, o vėliau, kai skaniai pavalgai, organizmas tarsi apsisuka ir svoris grįžta“, – aiškina Vitalijus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Renginių vedėjas pasakoja, jog neatsisako ir mėsos patiekalų, ir vyno, ir sūrio, tačiau būtina susirasti balansą ir rinktis kokybišką maistą. „Aš prižiūriu maistą ir tai yra vienas iš didžiausių malonumų. Dabar nėra taip, kad aš lendu į šaldytuvą ir valgau, kad tik valgyti. Aš valgau, kad valgyčiau skaniai. Tai yra du skirtingi dalykai. Žmogus privalo leisti sau valgyti brangiau, skaniau, kokybiškiau. Kokybės santykis atsižvelgia į žmogų. Jam kokybiško maisto reikia mažiau. Užtenka geros jautienos mažiau, negu pusę šaldytuvo praryti ir nežinia ko.“

Nenuostabu, kad dauguma mano, jog sveikai maitintis yra brangu. Tačiau humoristas teigia kitaip. „Kokybiško maisto žmogui reikia suvartoti mažiau, nereikia jam didelių kiekių. Kiekis sumažėja, o malonumas padidėja. Aš mėgstu nusipirkti kokybiško vyno, prisidėti labai daug ledukų, tada jis praktiškai pasidaro silpnesnis už alų“ , – juokauja Cololo.

REKLAMA

Anot vyro, jis dabar laikosi vienos taisyklės. „Aš dabar bandau valgyti iki to „skanu“. Nevalgau iki tol, kol prikimši savo skrandį.“

Nekankinkit savęs ir džiaukitės gyvenimu

Humoristas puikiai žino, ką reiškia save kankinti alinančiomis dietomis ir badauti. Tačiau jis pabrėžia, kad tai nėra tinkamas būdas mesti svoriui. „Aš linkiu, kad visi žmonės gyventų afigienai, kad būtų laimingi. Negalima savęs skriausti… Darykit viską, ko dar nepadarėte, nes laikas labai greitai bėga, galite nebesuspėti. Dabar vasara, geras oras, todėl pagalvokit ką norite nuveikti ir veikite!“ – ragina Cololo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų