REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Politiką Viktorą Uspaskich (59) daugelis vadina skandalinga asmenybe. Drąsūs žodžiai prieš televizijos kameras, tiesmukiški pasisakymai, skyrybos su ilgamete žmona Jolanta Blažyte.

Politiką Viktorą Uspaskich (59) daugelis vadina skandalinga asmenybe. Drąsūs žodžiai prieš televizijos kameras, tiesmukiški pasisakymai, skyrybos su ilgamete žmona Jolanta Blažyte.

REKLAMA

TV3 televizijos laidoje „Pasaulis pagal moteris“ V.Uspaskich atsivėrė dar labiau – jis įveikė piktybinį auglį, kuris jam smogė netikėtai ir iš pasalų, o dabar žada statyti net šventyklą.

Gyvenimą pakeitė kardinaliai

Po politikoje nugriaudėjusių skandalų ir iširusios šeimos, Viktoro gyvenimas stipriai pasikeitė, o diagnozuotas piktybinis auglys iš esmės pakeitė jo požiūrį į tai, kas jį supa.

Jis ėmė domėtis visatos dėsniais, kūno vibracijomis, dabar teigia visiškai pasveikęs, nevalgo mėsos, nesikeikia ir nevartoja alkoholio.

Smalsu, kaip pasikeitė garsaus vyro gyvenimas ir kaip dabar atrodo jo kasdienybė? „Nuo 22 iki 24 valandos ilsisi mūsų nervų sistema. Tai itin veikia žmogaus organizmą. Patariu eiti miegoti kuo anksčiau, kad pavyktų pasikrauti energijos ir kokybiškai pailsėti.

REKLAMA
REKLAMA

Prisimenu, anksčiau turėjau nevaldomą tiką. Negalėjau jo valdyti, man negalėjo padėti net medikai. Vis tik kai pakeičiau režimą, viskas pasikeitė.

REKLAMA

Aštuonerius metus nevalgau mėsos. Nevartoju alkoholio, net nesikeikiu. Anksčiau aš labai daug keikdavausi.

Nemokėdavau atsiriboti nuo keiksmų. Man jie išsprūsdavo, aš net kreipiausi į medikus dėl to. Gėriau raminamuosius vaistus, kad visa tai baigtųsi. Dėl tiko turėjau atsiriboti nuo viešumos“, - atvirauja vyras.

Gyvena kitame sluoksnyje

Šiuo metu jis sakosi gyvenantis visiškai kitame sluoksnyje. Jame, Viktoro teigimu, egzistuoja visiškai kitokios vertybės ir požiūris net į kasdienius dalykus.

„Kai pereini į kitą sluoksnį, viskas, kas buvo anksčiau, lieka apačioje, neatitinka energija ir dažnis. Stereotipinis gyvenimas yra iliuzija.

REKLAMA
REKLAMA

Duosiu labai iliustratyvų pavyzdį. Jūs nuvažiuojate į degalinę, užsipilate kuro, tačiau jeigu kas nors jums pasiūlytų išgerti 100 gramų kuro, juk jūs atsisakytumėte?

Vadinasi, jums užtenka sąmoningumo pasakyti „ne“. Dabar man tas pats su alkoholiu – jis tiesiog yra nevartojamas ir netinkamas mano organizmui. Daugeliui nevartojamas benzinas, o man – alkoholis ir mėsa“, – kalba politikas.

Jis prisipažįsta – gyventi visiškai kitokį gyvenimą nėra sunku. „Man nesunku. Man nereikia valios pastangų. Visa tai veikia automatiškai, organizmas tiesiog nepriima tam tikrų dalykų ir viskas.“

Žino, kokios moters nori

Skyrybas su ilgamete žmona išgyvenęs Viktoras – ugningo temperamento vyras. Dauguma žino V.Uspaskich kaip vyrą, mokantį moteris pagirti, parodyti dėmesį, apipilti komplimentais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Vyriški pajėgumai dabar tik padidėjo. Energija kitaip balansuojasi, sąmoningumas irgi. Mano gyvenime atsirado kitokie pasirinkimai. Man svarbu, kad su moterimi atitiktų energija, dvasia.

Pasaulį priimu tokį, koks jis yra. Nereikia ieškoti, galvoti, reikia priimti viską taip, kai yra, o pasaulis yra tobulas. Anksčiau aš buvau kitoks, mėgdavau švęsti, išgerti, tačiau vėliau supratau, kad tai veda prie destrukcijos.“

V.Uspaskicho ateities planuose – šventyklos kūrimas. Jis planuoja pastatyti ją pačiame Lietuvos centre, kuriuose rengtų seminarus, kaip gyventi, ką valgyti, kokius pratimus atlikti, kad gyvenimas vėl nušvistų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų