REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penkios savaitės skaudžios nežinios – tokius jausmus išgyvena viena lietuvių šeima iš Radviliškio. Gegužės 18-ąją iš namų išėjo ir iki šiol negrįžta 21-erių Erikas Ibragimovas.

Penkios savaitės skaudžios nežinios – tokius jausmus išgyvena viena lietuvių šeima iš Radviliškio. Gegužės 18-ąją iš namų išėjo ir iki šiol negrįžta 21-erių Erikas Ibragimovas.

REKLAMA

Pagalbos prašymas surasti dingusį sūnų, draugą jau kuris laikas plinta socialinio tinklo „Facebook“ paieškų grupėse. Tačiau per šį laiką E. Ibragimovo taip niekas ir nepastebėjo.

Savo versiją pateikė ir paiešką vykdantys pareigūnai. Nėra informacijos, kad dingusiam vaikinui nutiko kažkas blogo. Labiau tikėtina, kad jaunas vyras tokiu drastišku būdu nusprendė žengti savarankiško gyvenimo link.

Pagalbos prašymas

Kaip jau minėta, 21 metų Erikas iš namų Radviliškyje išėjo ir pradingo be žinios gegužės 18-ąją.

Vaikino požymiai: apie 190 cm. ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, plaukai trumpi šviesūs (pelenų spalvos), juoda nedidelė barzda, dešinėje apatinėje pilvo dalyje randas likęs po operacijos.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš pat dingimą jis buvo apsirengęs pilkais šortais, vasarinėmis rudomis basutėmis, dėvėjo mėlyną džemperį ilgomis rankovėmis (be gobtuvo), su savimi turėjo juodą kuprinę, kurioje nešiojasi nedidelį kirvuką raudonu kotu bei LR piliečio pasą.

REKLAMA

Jis gali naudotis moterišku rudu dviračiu, su mėlynos spalvos purvasaugiais. Paskutinį kartą E. Ibragimovas buvo pastebėtas vykstantis dviračių nuo Radviliškio miesto link Kelmės rajono.

Susidomėjo religija

Tai, kad jaunuolis dar neatsirado patvirtinęs policijos tyrėjas Gediminas Armonas pridūrė, kad šiuo metu nėra pagrindo manyti, jog dingęs jaunuolis galėtų būti išvykęs į užsienį:

„Tikrai nėra aiškus jo išvykimo iš namų tikslas. Tą pačią ar kitą dieną paskutinį kartą jį matė liudininkai važiuojantį Kelmės rajono link, bet kur tiksliai jis patraukė – nežinia.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiausia tikimybė, kad jaunuolis gali būti Radviliškio, Šiaulių, Raseinių ar Kelmės rajonuose. Paieška vyksta Lietuvos teritorijoje. Pagal turimus duomenis, dingęs jaunuolis nebuvo pasirengęs išvykti kažkur toli.“

Pareigūnas pridūrė, kad yra nemaža tikimybė, jog dingęs jaunuolis gali būti įsiprašęs dirbti pas ūkininką:

„Jis ir anksčiau šeimai yra išreiškęs norą pradėti gyventi savarankiškai. Jis yra itin komunikabilus. Tikėtina, kad jaunas vyras gali būti atsidūręs kokioje nors nedidelėje bendruomenėje, įsidarbinęs pas kokį ūkininką. Tad jei kažkas minėtuose rajonuose ir nebūtinai ten pastebėjo naują, dingusiojo apibūdinimą atitinkantį, žmogų, prašytume apie tai pranešti policijai.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

G. Armonas pridūrė, kad nors ir mažiau tikėtinas, bet taip pat atidžiai vertinamas dar vienas dingimo variantas. „Visiškai neseniai jis pradėjo domėtis tikyba. Ieškome būdų, kaip patikrinti, ar jis neatsidūrė vienuolyne arba religinėje bendruomenėje. Tikrai nekalbu apie tai, kad galėjo patekti į sektą“, – ramino policijos tyrėjas.

Asmenis, ką nors žinančius apie vaikino buvimo vietą, prašome informuoti tyrėją G. Armoną tel. 8 700 61331, mob. tel. 8 655 28931 arba el. paštu: [email protected] arba skubios pagalbos telefonu 112.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų