REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Štai ką saulėtą pirmadienį Jums žada žvaigždės.

Štai ką saulėtą pirmadienį Jums žada žvaigždės.

REKLAMA

Avinas

Prasideda laikas, kai būtina įtvirtinti užimtas pozicijas, kai dera užsiimti senomis problemomis, nieko nauja nepradėti, niekur nesiveržti, kitaip būsite nublokšti atgal. Labiau pasirūpinkite šeima, ypač savo motina.

Tauras

Galite jaustis esantys energingi ir sumanūs, bet tai nereiškia, kad turite spręsti painias problemas, nė nepastebėsite, kaip įsivelsite į avantiūrą. Bendraudami su mylimu žmogumi būkite taktiškesni.

Dvyniai

Nederėtų išsisukinėti nuo pareigų, darbų, ypač neatliktų anksčiau. Likite nuoširdūs ir sąžiningi mylimam žmogui, artimiesiems, net jei blogai jausitės ar patirsite dėl jų nuoskaudą.

Vėžys

Jūsų užimama pozicija turi būti ne tik sąžininga, bet ir lanksti, gudri. Svarbu įsiklausyti į sutuoktinio įspėjimą: nieko nedarykite jam nesutinkant, nepritariant.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Įtempta, pavojinga diena, deja, galite būti linkę nepateisinamai rizikuoti pinigais, turtu, nesiskaityti su šeimos nuomone, mylimo žmogaus jausmais. Pasaugokite sveikatą, turtą.

REKLAMA

Mergelė

Kiek lengviau atsipūsite, tik nemanykite, kad esamos problemos taip lengvai pasiduos. Negeras laikas skubinti įvykius, po kelių dienų būsite stipresni ir sumanesni.

Svarstyklės

Negeras laikas pradėti naują veiklos etapą.

Skorpionas

Vargu ar pasitvirtins naujienos, susijusios su veikla. Kad ir kas nutiktų, nesistenkite jėga pakreipti įvykių kita linkme. Tarkitės gražiuoju, pagalbon kvieskitės draugus, ypač jei tektų su kuo nors susitaikyti ar atnaujinti nutrūkusį ryšį.

Šaulys

Būtina vadovautis nuojauta, dar ne laikas ryžtingiems ar pavojingiems veiksmams. Neverta kam nors grasinti, viskas gali atsigręžti prieš jus.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Gali tekti pasirūpinti artimųjų sveikata bei kitokiomis problemomis. Būkite pasiruošę perimti iniciatyvą į savo rankas, tiesa, būkite atsargūs. Ypač venkite neapgalvotai įsipareigoti.

Vandenis

Mėginkite suvokti, kas naudinga, kas ne. Kad ir ką sužinosite, kad ir ką išgirsite, neprisiriškite prie naujų pasiūlymų, neskubėkite įsipareigoti, skolinti pinigų, tai gali jus supančioti.

Žuvys

Mėginkite neskubėdami viską apgalvoti ir ieškoti būdų išspręsti jus varginančią dilemą. Įpraskite atidžiau tikrinti pasiekiančią informaciją ir labiau kontroliuoti savo kalbą.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų