REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį planuojate kepti mėsą ant laužo? Tuomet rekomenduojame jums išbandyti šį tą naujo ir pabandyti šašlykus marinuoti netradiciniu būdu. 

Savaitgalį planuojate kepti mėsą ant laužo? Tuomet rekomenduojame jums išbandyti šį tą naujo ir pabandyti šašlykus marinuoti netradiciniu būdu. 

REKLAMA

Šašlykams reikės: kiaulienos sprandinės; svogūnų: 2-3 vienam kilogramui mėsos; pomidorų sulčių (pakeliuose); druskos; pipirų; prieskonių šašlykams (arba kitų mėgstamų prieskonių).

GAMINIMAS

Iš pradžių svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, dėkite į didelį dubenį, apiberkite druska ir gerai pamaigykite rankomis, kad išsiskirtų svogūnų sultys.

Tuomet kiaulienos sprandinę supjaustykite gabaliukais, dėkite į dubenį, apibarstykite prieskoniais, išmaišykite ir dar pamaigykite rankomis.

Užpilkite pomidorų sulčių tiek, kad visi kiaulienos sprandinės gabaliukai būtų apsemti. Šašlykus palikite pasimarinuoti pusdienį.

Po to kepkite ant gerai įkaitintų žarijų. Skanaukite!

Šaltinis: worldrecipes.eu

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų