REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nepavykusių gimtadienio tortų yra buvę visokių – ir tiesiog juokingų, ir apmaudžiai nešvankių pavidalų, rašoma mirror.co.uk.

Nepavykusių gimtadienio tortų yra buvę visokių – ir tiesiog juokingų, ir apmaudžiai nešvankių pavidalų, rašoma mirror.co.uk.

REKLAMA

Nuo mamos, kuri netyčia sukūrė „S“ ženklu pažymėtiną tortą su vienaragiu savo mažametei dukrai, iki nešvankiai atrodančio Heraklio saldumynų.

Bet šis naujausias nepavykęs tortas lenkia juos visus.

Moteris, vardu Siobhan, savo kolegoms pasisakė, kad savo artėjančio gimtadienio proga norėtų dainininkės Mariah Carey atvaizdu papuošto torto, todėl kolegos nusprendė padaryti jai staigmeną. Deja, kažkur pakeliui įvyko nesusipratimas.

Nors išskirtinį tortą jubiliatė ir gavo, ant jo buvo visai ne bisų mėgiama scenos diva. Kolegos klaidingai suprato, kad Siobhan ant torto nori ne Mariah Carey, o fizikės Marie Curie – būtent tokį tortą jie ir užsakė.

Siobhan gimtadienio dieną jai buvo atneštas tortas su juodai baltu dviejų Nobelio premijų laureatės portretu ir keletas mažų rožinių torčiukų su užrašu „Su gimtadieniu“.

REKLAMA
REKLAMA

Kadangi šis kuriozas moteriai pasirodė labai juokingas, ji torto nuotrauką nusiuntė savo pusseserei į Kanadą.

Pusseserė laiko negaišo ir nuotrauka iškart pasidalino tviteryje – o iš ten ji išplito po internetą žaibišku greičiu. Ji rašė: „Mano pusseserė Anglijoje kolegoms pasakė, kad norėtų gimtadienio torto su Mariah Carey. Jie ne taip suprato, ir štai ką jai pristatė. Čia labai šventiškai atrodanti Marie Curie.“

REKLAMA

Įrašas patiko daugiau nei 172 000 žmonių, o 36 000 žmonių juo pasidalino.

Daugelis manė, kad moters gautas tortas yra geresnis už tą, kurio ji norėjo, o kiti sakė, kad gal gimtadieniui tema truputį per rimta. Vienas jų rašė: „Tokį tortą gauni tada, kai tave teisia už tai, kad taip ir nepadarei karjeros moksle. Dar nesu matęs torto su tokiu teisiančiu, smerkiančiu žvilgsniu.“

Kita komentavo: „Kaip miela, jie greičiausiai galvojo: „Marie Curie? Keista, bet jei ji taip nori...““

Dar vienas žmogus rašė, kad tai – „laimingas atsitikimas“. O dar kitas pridūrė: „Atsiprašau, bet taip tikrai daug geriau, nei tortas su Mariah Carey.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų