REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skandalingasis Rolando Skaisgirio serialas „Glostyk Bobiką“ įgauna pagreitį – kuo toliau, tuo daugiau atskleidžiama pikantiškų faktų, kurie galimai atitinka ir dalį Vaidos bei Rolando asmeninio gyvenimo. 

Skandalingasis Rolando Skaisgirio serialas „Glostyk Bobiką“ įgauna pagreitį – kuo toliau, tuo daugiau atskleidžiama pikantiškų faktų, kurie galimai atitinka ir dalį Vaidos bei Rolando asmeninio gyvenimo. 

REKLAMA

Ketvirtadienį vaizdo platformos TVPlay žiūrovai gali išvysti ir antrąją šio serialo dalį, kurioje taip pat netrūksta kurioziškų situacijų bei įtampos. 

Antroje serialo serijoje Girius su žmona Skaiste susitinka vakarienės su drauge Rita. Visgi pora prie stalo bando apsimesti, kad jų santykiams nieko nenutiko, tačiau bendra bičiulė iškart supranta, kad kažkas čia ne taip. Norėdama pralaužti tylą, Rita pradeda kalbėti apie bendrą jų bičiulį Artūrą-Barsuką. Moteris patvirtina, kad Barsukas susirado meilužę, tačiau vis tiek dar „miega“ su savo žmona Mėta. Šis pokalbis nemaloniai priverčia pasijusti abu sutuoktinius...

Stengiasi nekreipti dėmesio

tv3.lt susisiekė ir su pačia V. Skaisgire, tačiau ji šios situacijos plačiau komentuoti nepanoro. Visgi garsi moteris fakto, kad seriale pateikiami galimai tikri vaizdai, nepaneigė.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš tai laikau kažkieno fantazija. Net nežiūriu šio serialo, nes gyvenime turiu prasmingesnių veiklų. Man sunku pasakyti, ar tai realybė, ar fikcija, ar fantazija, nes tokiems dalykams aš neturiu laiko“, – kalbėjo V. Skaisgirė.

REKLAMA

Be to, moteris minėjo, kad šiuo metu sulaukia gausybės žmonių žinučių.

„Nėra ką komentuoti, sulaukiu daug palaikymo iš žmonių, ką galiu pasakyti, tik padėkoti jiems už tai, bet pati stengiuosi per daug nesigilinti į tai, nes nematau tikslo“, – tv3.lt teigė V. Skaisgirė.

Išdavė viena detalė

Pirmoje serijoje herojės galimą neištikimybę išdavė palikti batai. Tai išaiškinti padėjo Giriaus sena bičiulė Mėta. Jie vienas kitą pažįsta jau ilgus metus, todėl nieko keisto, kad jie vienas kitam papasakoja ir pačius intymiausius asmeninio gyvenimo įvykius. Vienas tokių jų pokalbių ir padėjo Giriui išaiškinti sutuoktinės išdavystę.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmojo tik suaugusiems skirto internetinio serialo kūrėjai teigia, kad šį serialą labiausiai padėjo kurti gyvenimiška patirtis. „Suaugęs žmogus gyvenime atsiduria įvairiose sudėtingose situacijose. Norėjome vizualiai papasakoti apie šį pasaulį iš vyrų pusės. Vyrų, kurie daug rečiau kalba apie tai ir tuos pačius dalykus išgyvena kitaip, negu moterys“.

Kandus humoras bei aštrokos gyvenimiškos situacijos – gerai pažįstamos kiekvienam iš mūsų. O ekranizuotos leis iš šono pažvelgti į daugelio mūsų gyvenimuose nutinkančius nemalonius „siurprizus“. Serialo kūrėjai, stengdamiesi kuo realistiškiau sukonstruoti epizodo turinį, vartoja nenorminę lietuvių kalbą, kas, be abejo, serialui suteikia savito šarmo.

Vaizdo platformoje TVPlay žiūrovai jau gali išvysti antrąją „Glostyk Bobiką“ seriją.

Būsimiems serialo gerbėjams primename – serialas be cenzūros, bet su didele ironiško humoro doze.

Stebėkite serialą tik per TVPlay, trečia serija pasirodys jau antradienį, birželio 25 d.!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų