REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujasis Memfio „Grizzlies“ treneris Tayloras Jenkinsas prisistatė spaudos atstovams ir papasakojo apie pirmąjį savo pokalbį su Jonu Valančiūnu.

Naujasis Memfio „Grizzlies“ treneris Tayloras Jenkinsas prisistatė spaudos atstovams ir papasakojo apie pirmąjį savo pokalbį su Jonu Valančiūnu.

REKLAMA

27-erių metų lietuvis iki birželio 13 dienos vakaro JAV, arba ankstyvo penktadienio ryto Lietuvos laiku, turi apsispręsti, ar pasinaudoti turima „žaidėjo opcija“ ir likti „Grizzlies“ gretose dar vienam sezonui už 17,6 mln. JAV dolerių.

Pats JV anksčiau ne kartą tvirtino, kad jo sprendimui turės įtakos ir naujasis treneris, todėl nieko keisto, kad vos sudaręs sutartį su Memfio klubu, T. Jenkinsas panoro pabendrauti su uteniškiu.

„Susiskambinome su juo per „Whatsapp“ programėlę, jis dabar žvejoja Norvegijoje. Sakė, kad visai diena buvo išplaukęs į jūra ir yra labai pavargęs, bei vos pavelka kojas. Džiaugiuosi, kad jis man skyrė savo laiko. JV sakė esąs patenkintas, kad pradėsiu dirbti Memfyje – man tai daug reiškia. Tikiuosi, kad jis mėgaujasi savo atostogomis“, – sakė naujasis „Grizzlies“ specialistas.

Spaudos konferencijos metu šalia jo sėdėjęs klubo viceprezidentas Zachas Kleimanas sulaukė klausimo, ar J. Valančiūnas ketina likti klube.

REKLAMA
REKLAMA

Jis nuo tiesioginio atsakymo išsisuko girdamas lietuvio gebėjimus: „Mes labai vertiname Jono pasirodymą komandoje. Jis yra svarbių momentų žaidėjas, kuris gali kietai žaisti prie krepšio. Jis stato daug sienelių. Jis sezono pabaigoje mums suteikė erdvės tolimiems metimams. Jis turi unikalų įgūdžių paketą.“

Prieš tai dešimt metų San Antonijaus „Spurs“ ekipos trenerio asistentu dirbęs T. Jenkinsas užsiminė ir apie savo žaidimo viziją.

Amerikietis tvirtina, kad „Grizzlies“ žaidimas pirmiausiai bus orientuotas į gynybą, o puolime bus stengiamasi tapti viena nesavanaudiškiausių lygos komandų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų