REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kelias dienas draugų ieškotas Tomas J. rastas negyvas, praneša portalas Kauno diena. Apie tai portalui pranešė su vaikinu bendravęs draugas. Vaikino teigimu, dingęs draugas nusižudė.

Kelias dienas draugų ieškotas Tomas J. rastas negyvas, praneša portalas Kauno diena. Apie tai portalui pranešė su vaikinu bendravęs draugas. Vaikino teigimu, dingęs draugas nusižudė.

REKLAMA

„Tomo giminės ir draugai nori padėkoti visiems už didžiules pastangas ir pagalbą Tomo paieškose. Be jūsų visų mums tikrai nebūtų pavykę pasiekti tiek daug ir tokių greitų rezultatų, tačiau šiai paieškai atėjo pabaiga. Penktadienio vakare Tomas buvo rastas be gyvybės ženklų“, – šeštadienio rytą pranešė Anglijoje gyvenantis jo draugas Mantas.

Paskutinį kartą draugai Tomą matė Anglijos mieste Peterbore.

Portalas tv3.lt jau rašė, kad per pastarąsias savaites Anglijoje buvo paskelbta net apie kelių lietuvių dingimą. Trečiadienio vakarą socialiniuose tinkluose pasklido dar vienas pagalbos šauksmas – Peterboro mieste dingo jaunas lietuvis Tomas J.

„Sveiki, prašome pagalbos! Paskutinį kartą šeštadienį Tomas buvo Peterbore. Sekmadienį turėjo susitikti su draugu, bet nepasirodė pasakęs, kad jaučiasi prastai. Tačiau sekmadienio vakarą Jungtinės Karalystės laiku 21 val. 33 min. paskelbė postą savo feisbuko sienos iš Londono su dviprasmišku atsisveikinimu.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiau nebuvo prisijungęs, numerius užblokavęs, su niekuo jokio kontakto neturėjo, giminės ir mama labai jaudinasi. Gal yra mačiusių ar sutikusių šį jaunuolį“, – skelbė dingusiojo ieškantys žmonės.

REKLAMA

Žinutė socialiniame tinkle

Vaikino palikta žinutė socialiniame tinke išties sukėlė daug abejonių. Vaikino kalba netaisyta.

„Gal skambės ir kvailai, tačiau svajonės yra kalėjimas. Nesilaikykit įsikabinę savo svajonių, nes svajonės įspaudžia žmogų į tokius rėmus ir spąstus, kad siekdami savo svajonės nepastebit gyvenimo jums siunčiamų šansų, tiesiog. Aš irgi turėjau svajonių, bet per jas nemačiau tai, ką man dovanojo gyvenimas, nes buvau įsikibęs vieną svajonę ir negalėjau jos paleist.

Gyvenimas yra nenuspėjamas ir niekada negali žinot, kas nutiks. Džiaukitės gyvenimu ir neklausykit kas ką sako, kaip jums reikia gyvent. Gyvenimas yra lyg kelionė. Mano gyvenimas buvo lyg kelionė sportiniu automobiliu be stabdžių, kuriam negalioja nei taisyklės, nei ženklai. Tiesiog mano automobilyje nėra stabdžių pedalo.

REKLAMA
REKLAMA

Nesigailiu dėl nieko gyvenime, viskas, kas nutiko man, buvo gera patirtis... Bet kartais reikia užtraukti rankinį stabdį, nes neaišku, kur nuvažiuosi toliau.

Vienos kelionės padeda pažint pasaulį. Man vakarykštė kelionė padėjo suprast kai ką daugiau ir man viskas aišku.

Kaip ir gamtoje, taip ir gyvenime, būna piktžolių, o piktžoles reikia naikint. Daugelio gyvenime ta piktžole buvau aš, atėjo metas ją išraut, nes, kaip žinia, piktžolės plinta.

Draugai, myliu jus, ačiū už suteiktus šansus. Atsiprašau, kad jais nepasinaudojau.

Beje, Londonas yra fantastiškas miestas. Jeigu kada turėsite galimybę, būtinai jį aplankykit, aš šia galimybe pasinaudojau. Bet vis tiek buvau įsikibęs savo svajonių“, – prieš dingimą rašė Tomas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų