REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
 Alen Chicco (Paulius Peleckis/Fotobankas)

Ketvirtadienio vakarą žinomi Lietuvos žmonės rinkosi į renginį, skirtą atkreipti dėmesį į vis skaudesnę socialinę problemą – patyčias internete.

34

Ketvirtadienio vakarą žinomi Lietuvos žmonės rinkosi į renginį, skirtą atkreipti dėmesį į vis skaudesnę socialinę problemą – patyčias internete.

REKLAMA

Savo patirtimi apie sulauktą aštrią kritiką ir patyčias dalijosi ekstravagantiškasis atlikėjas Tomas Alenčikas-Alen Chicco, daugeliui gerai žinomas ne tik dėl įspūdingo balso tembro, bet ir žiūrovus pritraukiantis kitoniškumu.

Alen Chicco sceninis įvaizdis – ryškus makiažas, kostiumai, vyras nebijo stebinti, ar net šokiruoti. Tiesa, atlikėjas prisipažįsta, kad jam atrasti save buvo labai sunku.

„Kai baigiau studijas, supratau, kad man labai patinka dažytis ir persirenginėti. Nusprendžiau iš to uždirbti pinigų ir pritraukti savo išvaizda daugiau žmonių“, – apie savo karjeros pradžia prakalbo atlikėjas.

Jau vaikystėje Tomas jautė, kad yra kitoks: „Mėgdavau persirenginėti, tapti mergaite, bet kažkada mokykloje savo ilgus plaukus susipyniau į kasą, visi vaikai pradėjo tyčiotis, supratau, kad negaliu taip atrodyti.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau pradėjau lankyti šokius, pajaučiau, kad galiu atsiskleisti. Supratau, kad manyje yra labai galinga jėga, kurią turiu išlaisvinti. Paauglystėje save dar kontroliavau, stengiausi būti tokiu, kaip ir visi, tačiau galiausiai atsiskleidžiau visomis spalvomis.“

REKLAMA

Savimi Alen Chicco būdavo tik namuose: „Užsidarydavau kambaryje, mėgdavau eksperimentuoti, tačiau jei mano dvynys brolis pamatydavo, iškart plūsdavo necenzūriniais žodžiais ir liepdavo užsičiaupti.

Mano brolis dvynys tapo homofobu, dar paauglystėje ateidavo pas mane ir liepdavo nedaryti jam gėdos, kadangi esame panašūs, mus ne visada atskirdavo ir maišydavo.“

Nors atlikėjas jautėsi kitokiu, tačiau mokykloje buvo itin populiarus vaikas: „Mokiausi tarp sveikų ir neįgalių vaikų, todėl aplinka buvo visiems tolerantiška. Mėgdavome krėsti šunybes mokytojams, buvome išdykę.“

REKLAMA
REKLAMA

Vyras prisiminė tamsiausią savo gyvenimo momentą, kai atsiskleidė kitiems: „Pamenu, pirmą kartą papuoliau į žiniasklaidą ir susidūriau su neigiamais komentarais po straipsniais. Teko išgirsti įvairių komentarų, bet pripratau ir susitaikiau su tuo, žinoma, reikėjo laiko. Dabar tik juokiuosi iš piktą man linkinčių.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų