REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį Vilniuje kilo ilgai laukta liūtislietus „išplovė“ Vilniaus gatves. 

Ketvirtadienį Vilniuje kilo ilgai laukta liūtislietus „išplovė“ Vilniaus gatves. 

REKLAMA

Smarki liūtis su vėju prasidėjo visai prieš darbo pabaigą. Liūtį lydėjo ir vėjas su žaibais.

Skaitytojai dalijasi kadrais, kuriuose užfiksuoti po kaitros užklupusi stichija.

O kokius orus žada artėjančiomis dienomis?

Ketvirtadienį Lietuvoje vietomis, daugiausia pietiniuose rajonuose, nupylė vasariškas lietus, pasigirdo ir perkūnija. Šį vakarą iš Baltarusijos atplauks daugiau lietaus kamuolinių debesų, dėl to vietomis palis, kai kur su perkūnija, smarkesnio vėjo gūsiais. Po vidurnakčio šie debesys ištirps.

Penktadienio rytas bus giedras ir saulėtas, iki vidurdienio taip ir liks, oro temperatūra kops aukštyn. Popiet į dangų ims kilti vis didesni kamuoliniai debesys, daug kur iš jų pasipils lietus. Jis kai kur bus gausus ir su perkūnija.

REKLAMA
REKLAMA

„Kitaip tariant, ir artimiausią parą Lietuvoje bus vasara. Šį vakarą vasariškas lietus pasirodys kai kur, daugiausia šalies pietuose, rytoj dieną jis bus jau daug kur. Ir naktį, ir dieną jis gali būti ir stiprus, su perkūnija, smarkesnio vėjo gūsiais. Naktis dar labai šilta, net paryčiais bus apie 17 – 19 laipsnių, o dieną bus iki 27 – 29, rytuose iki 30 – 32, šalies vakaruose 24 – 26 laipsnių šilumos", – kalbėjo sinoptikas Naglis Šulija.

REKLAMA

Šeštadienis irgi primins vidurvasarį: naktį vietomis, dieną daug kur trumpas vasariškas lietus su perkūnija, naktį atvės iki 16 – 18, prie jūros bus apie 19, dieną vyraus 27 – 29, prie jūros 21 – 23 laipsniai šilumos. Lietus su perkūnija labai tikėtinas ir sekmadienio naktį, dieną jo greičiausiai jau nebus. Orai jau gaivesni: naktį vyraus 13 – 15, dieną 22 – 24, rytuose iki 25 – 26, prie jūros apie 20 laipsnių šilumos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų