REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Linas Kecorius (nuotr. Instagram)

Nepaisant to, kad tarp ryškiausių socialinių tinklų žvaigždžių daugiausiai išsiskiria merginos, čia galime rasti ir nemažai visuomenę sudominusių vaikinų. Vienas jų – iš Kretingos kilęs Linas Kecorius.

20

Nepaisant to, kad tarp ryškiausių socialinių tinklų žvaigždžių daugiausiai išsiskiria merginos, čia galime rasti ir nemažai visuomenę sudominusių vaikinų. Vienas jų – iš Kretingos kilęs Linas Kecorius.

REKLAMA

Vaikinas žavi merginas savo ištreniruotu kūnu bei įspūdingomis tatuiruotėmis, tačiau naujienų portalui tv3.lt jis atskleidė, kad iš tiesų visą savo dėmesį pastaruoju metu skiria ne tik socialiniams tinklams.

Noras siekti savo tikslų, anot Lino, jį skatino jau vaikystėje: „Nuo mažų dienų buvau atsakingas, o tai vedė prie sėkmės. Bet dar iki šiol, kol savo akimis būsiu sėkmingas žmogus, reikia nuveikti nemažai darbų.“

Tiesa, būtent nuo „Instagram“ ir prasidėjo jo sėkmės istorija. „Vėliau tai peraugo į „YouTube“ platformą, o turinys – viskas: malonumo ir juokų forma darant tai, kas man patinka. Mano hobis – filmuoti, fotografuoti“, – sakė Linas.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto dabar jau kurį laiką L. Kecorius bando įsitvirtinti Vilniuje bei siekia savo svajonės – vaikinas nori tapti plaukų stilistu.

„Nuo labai seniai tai buvo mano vienas iš mano hobių, bet dabar galiu jau drąsiai sakyti, kad tai tampa ir darbu. Dėl to labai džiaugiuosi, nes daryti tai, kas tau patinka, ir uždirbti, yra tobula. Kviečiu pas mane užsukti!“ – siūlo jis.

REKLAMA

Vaikinas neslepia, kad Vilnius jam itin patinka, o ir jo socialinių tinklų sekėjai bei gerbėjai jį čia atpažįsta: „Tai – puikus miestas, daug jaunimo, daug žmonių su didelėmis svajonėmis, todėl smagu siekti jų drauge bei matyti sėkmingus žmones artimoje aplinkoje, kaip pavyzdžius.“

Tiesa, kaip ir kitos socialinių tinklų žvaigždės, taip ir Linas neretai yra apšnekamas įvairiuose internetiniuose forumuose. Tačiau pats stengiasi į tai dėmesio nekreipti – su niekuo į konfliktus nesivelia.

„Pastaruoju metu įvairūs forumai yra stipriai atsigavę. Tiesą sakant, tuo labai nesidomiu – tik retkarčiais. Bet kadangi pats nedarau jokių dramų ir nesipykstu su kitais žmonėmis, nelabai yra ką apie mane liežuvauti. Sulaukiu dažniausiai teigiamų komentarų – neigiamų nelabai ir tenka matyti“, – pasakojo L. Kecorius.

REKLAMA
REKLAMA

Iš aplinkos vaikinas išsiskiria ir tuo, kad jo kūnas puoštas daugybe tatuiruočių. Kaip pats sako, jų jis turi tikrai daugiau, nei keletą: „Manau, lengviau įvardinti kūno dalimis – tatuiruota visa nugara, krūtinė, ranka ir koja.“

Vis dėlto Lino populiarumas sparčiai auga, o gerbėjai jį neretai galėjo pastebėti ir su kitais žinomais žmonėmis, pavyzdžiui, Orijumi Gasanovu.

Paklaustas, kaip gimė pažintys su Lietuvos garsenybėmis, vaikinas pasakojo, kad viskas vyko natūraliai: „Nelaikau to ryšių užmezgimu – tiesiog esu draugais su nemažai „žinomų“ žmonių, laikau juos paprastais žmonėmis – gal dėl to gerai ir sutariame. Susipažinome kaip ir visi žmonės susipažįsta – paprastose situacijuose arba per įvairius renginius, projektus.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų