REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Internetu užsimezgusi pažintis gali nepateisinti vilčių ir baigtis labai nevykusiai. Kai virtuali pažintis persikelia į realų pasimatymą, jo epilogas kartais tampa teisėsaugos tyrimo objektu.

Internetu užsimezgusi pažintis gali nepateisinti vilčių ir baigtis labai nevykusiai. Kai virtuali pažintis persikelia į realų pasimatymą, jo epilogas kartais tampa teisėsaugos tyrimo objektu.

REKLAMA

Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato pareigūnai prisimena, kad neseniai baigė ikiteisminį tyrimą, kai mergina, teikianti intymias paslaugas, ėmė ir padarė klaidą – internetu atsiradusį klientą išimties tvarka parsivedė į namus, o šis išeidamas ėmė ją ir apšvarino. Tyrimas baigėsi tuo, kad vienam teko atsakomybė už vagystė, o kitam – už prostituciją.

Šiuo metu minėto komisariato tyrėjai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo, kurį patyrė 24 metų Joniškio rajono gyventojas, po virtualios pažinties su kuršėniške atvykęs pas ją į pasimatymą.

Vyras sureagavo į interneto erdvėje perskaitytą intriguojančią žinutę. Parašė jos autorei ir taip užsimezgė bendravimas. Po kurio laiko joniškietis pasisiūlė atvykti pas ją. Kokių lūkesčių iš pasimatymo turėjo vienas ir kitas, dabar yra tikslinama, tačiau susitikimas baigėsi piktuoju.

REKLAMA
REKLAMA

Birželio 1-ąją, kaip ir dera džentelmenui, vyras nusipirko tortą ir pasibeldė į 19-metės nepažįstamosios buto duris Kuršėnuose. Atvykėlio laukė staigmena – tortą valgyti teko trise, mat bute buvo dar vienas vyriškis, moters pusbrolis. Gurkšnojant arbatą, kilo incidentas, kuris baigėsi plėšimu.

REKLAMA

Pusbrolis, anot nukentėjusiojo, atvykėliui grėsmingai įrėmė metalinį strypą ir neleido jam nė krustelti, o moteris iš piniginės pasisavino 170 eurų bei vairuotojo pažymėjimą. Pasiėmusi joniškiečio automobilio raktelius, ji patikrino ir jo automobilio saloną, iš kurio pasiėmė čia buvusius mobiliuosius telefonus „Apple Iphone 6S“, „Apple Iphone 4S“ bei grotuvą „Apple Ipod 3 GS“. Turtinę žalą nukentėjusysis įvertino 490 eurų.

Taigi pasimatymas baigėsi materialiniais nuostoliais ir joniškietis kreipėsi į policiją. Pareigūnai greit identifikavo įtariamuosius. Tai – jiems gerai pažįstama kuršėniškė, dėl kurios nusikalstamų veikų šiuo metu vyksta ne vienas ikiteisminis tyrimas. Ji įtariama kartu su bendrininkais sukčiavusi. Tam irgi buvo naudojama interneto erdvė, kurioje buvo skelbiama apie įvairių daiktų pardavimą.

REKLAMA
REKLAMA

Kai pirkėjai į nurodytą sąskaitą pervesdavo avansą už pirkinį, kartais net ir visą sumą, ryšys su pardavėjais nutrūkdavo. Nei prekės, nei pinigų, nei kontakto su pardavėju – tokių nukentėjusiųjų per Lietuvą buvo ne vienas. Ji kartu sus savo 24 metų pusbroliu įtariami šių metų gegužę Telšių rajone iš savo sugėrovo pavogę du mobiliuosius telefonus. O štai prieš pora savaičių moteris išgirdo teismo nuosprendį (laisvės apribojimas 4 mėnesiams) dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, neturint tikslo jų platinti.

Paskutinis jos padarytas nusikaltimas – joniškiečio plėšimas Kuršėnuose, buvo operatyviai atskleistas, pagrobtieji daiktai surasti. Jau kitos dienos rytą abu įtariamieji sulaikyti ir jiems pareikšti įtarimai. Abiem skirtos kardomosios priemonės nuolat registruotis policijos įstaigoje ir neišvykti iš gyvenamosios vietos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų