REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prasidėjus pirmajai vasaros dienai, pateikiame šeštadienio horoskopą 12 zodiako ženklų:

Prasidėjus pirmajai vasaros dienai, pateikiame šeštadienio horoskopą 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Nerizikuokite savo sveikata bei gerove. Svarbių reikalų patariama netvarkyti, į keliones nevykti, į svečius nevaikščioti. Venkite ginčų namuose.

Tauras

Šiandien kilusių problemų išspręsti nepavyks greitai bei lengvai... Gali kilti konfliktų namuose ir darbe (jei šiandien reikia dirbti). Venkite, bet kokių konfliktų su vaikais bei mylimu asmeniu.

Dvyniai

Negeras laikas ką nors keisti, nepasiduokite pirmam impulsui ir nepraraskite savitvardos. Jūsų agresyvumas išaugs, tad būkite atidūs, kad nesusipyktumėte su artimaisiais, dalykiniais partneriais, draugais.

Vėžys

Nepasiduokite liūdesiui, tačiau ir nepuoselėkite vilčių, tai praradimų, nusivylimų ir ne visai malonių staigmenų metas. Svarbesnius reikalus atidėkite kitai savaitei.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nevarginkite savęs bendravimu, ypač su žmonėmis iš toli, nepriiminėkite atsakingų sprendimų.

Mergelė

Neverta kur nors skubėti, juolab svarbius reikalus tvarkyti. Na, o darbe (jei šiandien reikia dirbti) kuo atidžiau atlikite savo užduotis, venkite ginčų su biurokratais, taip pat žmonėmis iš toli. Saugokitės pakliūti į įtakingo asmens nemalonę.

REKLAMA

Svarstyklės

Gerai dirbti (jei šiandien reikia dirbti) nebus lengva: stigs atidos, teisingos informacijos, koordinuotų veiksmų su partneriais ir tiesiog sėkmės, o reikalaujama iš jūsų bus daug.

Skorpionas

Tai bus apgaulingas, sunkus, pavojingas metas, kai atsitrenkiama į nenumatytas, nelogiškas kliūtis, kai patiri nepelnytą bausmę, pažeminimą... Šios dienos finansiniai pasiūlymai nerimti. Saugokitės intrigantų.

Šaulys

Pavojaus nejausite, deja, optimizmo ideologija nepasitvirtins, tad nepervertinkite savo galimybių. Dabartinės pastangos gali atnešti priešingų rezultatų: nė nepastebėsite, kaip virsite sau priešu, pakenksite vaikams ar žmogui, kurį mylite.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Būkite apdairūs bendraudami, dirbdami su informacija, ką nors remontuodami, tvarkydamiesi. Galite nukentėti per liežuvautojus.

Vandenis

Tuščia laukti teisybės, kvaila ką nors planuoti, pasikliauti draugiška pagalba, nesitikėkite būti išgirsti ir įvertinti. Labiau derėtų paisyti, ko iš jūsų nori sutuoktinis, šeima.

Žuvys

Būsite energingi, darbingi, tačiau naudos iš to bus tik tuomet, jei būsite nuosaikūs ir atsargūs, nesivelsite į avantiūras, nesiimsite nieko rizikingo. Tai bus sudėtingas, įtemptas metas, kai galite susidurti su nemenku spaudimu iš šalies.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų