REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Krepsinis.net ir TV3 rengiamoje „Penkto kėlinio“ laidoje Lietuvos krepšinio aktualijas nagrinėjo Krepsinis.net vyr. redaktorius Edgaras Pulkovskis, TV3 sporto žinių vedėjas Vilius Stalgaitis ir komentatorius Tautvydas Kubilius.

Krepsinis.net ir TV3 rengiamoje „Penkto kėlinio“ laidoje Lietuvos krepšinio aktualijas nagrinėjo Krepsinis.net vyr. redaktorius Edgaras Pulkovskis, TV3 sporto žinių vedėjas Vilius Stalgaitis ir komentatorius Tautvydas Kubilius.

REKLAMA

Vyrai diskutavo apie Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe–LKL“) finalų serijas. Kalbėdami apie mažąjį finalą jie dar tikėjosi atgaivintos Panevėžio „Lietkabelio“ intrigos, bet pripažino, kad bus sunku tai padaryti.

„Atsižvelgiant į pirmas dvejas rungtynes, „Neptūnas“ turėtų baigti sezoną ir pradėti švęsti“, – neabejojo V.Stalgaitis. E.Pulkovskis akcentavo neišnaudotus „Lietkabelio“ ginklus, atsakant į „Neptūno“ ėjimus.

„Neptūnas žaidė su Gyčiu Masiuliu „centro“ pozicijoje, o Čanakas į tai nereagavo bei žaidė vienu vidurio puolėju, vietoj to kad bandytu remtis Taroliu, Kulviečiu.

REKLAMA
REKLAMA

Nors „Lietkabelis“ yra pilnos sudėties, Maksvytis teisingai pasakė, jog kiekybė ne visada kompensuoja kokybę“, – sakė jis.

Pasisukus kalbai apie pagrindinį finalą, trejetas sutiko, kad sezoną klubai turėtų baigti šeštadienį Kaune. T.Kubilius mano, kad „Rytas“ gali bandyti atsitiesti tik naudodamas daugiau improvizacijos, o V.Stalgaitis sako, jog kartais minimas nusiteikimo ir kovingumo klausimas išvis neturėtų būti kvestionuoajmas.

REKLAMA

„Pirmose rungtynėse mane nustebino „Ryto“ sugrįžimas, sumažinus skirtumą iki 4 taškų. „Žalgiris“ yra trimis galvomis aukščiau, Adomaitis verčiais su tuo, ką turi. Pakovoti su Eurolygos atkrintamųjų komanda jie nelabai gali“, – mano V.Stalgaitis.

„Pernai kurtis vis paruošdavo netikėtų ėjimų, dėl to „Rytas“ neblogai sukovojo, matėme įdomius penketus. Gal Dainius norėtų tai pabandyti, bet nežinau, ar su Pilausku ir Normantu galima ištraukti netikėtumo kortą. Buvo bandoma zoninė gynyba, bet tą „Žalgiris“ gerai perprato – atakavo būtent tą pusę, kur buvo Parachovskis“, – pridėjo E.Pulkovskis.

REKLAMA
REKLAMA

Vyrai taip pat gyrė Edgarą Ulanovą, kuris, pasak jų, yra realus pretendentas į finalo MVP titulą bei tvirt

ą vietą Lietuvos rinktinėje. Paskutinis aptartas klausimas buvo „Ryto“ šansai gauti vardinį kvietimą į Eurolygą. Laidos dalyviai pripažino, kad tai būtų didelė paspirtis klubui ir visam Lietuvos krepšiniui, o taip pat padėtų vėl paaštrinti konkurenciją tarp „Ryto“ ir „Žalgirio“.

T.Kubiliaus nuomone, rimčiausią konkurenciją „Rytui“ sudarys Belgrado „Partizan“ ekipa, o E.Pulkovskis minėjo Kazanės „Unics“ klubą.

„Gal Eurolygos mastais Kazanė yra Afrika. Teko girdėti, kaip Milaknio laikais žaidėjai patys pirko ledo aparatą, nes jiems sakė, kad žiemą galima prisikasti sniego, tačiau klubas gali nusipirkti žvaigždžių, kurios gali nuveikti kažką įdomaus Eurolygoje“, – sakė E. Pulkovskis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų